Wide Screen
Image default
Filmek

A Fekete Özvegy forgatása február végén kezdődik?

A legújabb hírek szerint a Marvel Studios február végén kezdi forgatni a még be nem jelentett Fekete Özvegyet.

A legújabb hírek szerint a Marvel Studios február végén kezdi forgatni a még be nem jelentett Fekete Özvegyet.

Már többen pletykálnak a Fekete Özvegy önálló filmről, azonban a Marvel Studios eddig hivatalosan nem véleményezte Scarlett Johansson nevével fémjelzett alkotást, azonban több színésztársától is tudjuk, hogy a stúdió jó ideje dolgozik a filmen, ami pletykák szerint a Marvel Moziverzum első korhatáros alkotása lesz, azaz R-besorolást kaphat.

A képregények szerelmesei először 1940-ben olvashattak a Fekete Özvegyről, Claire Voyant-ról az első női szuperhősről a képregényekben. Később a Fekete Özvegy kódnévre Stan Lee és csapata csapott le 1964-ben, de akkor már Natasha Romanoff ügynökként hivatkoztak a kitalált karakterre. Scarlett Johansson Fekete Özvegyként a Vasember 2-vel csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz, aki vállvetve harcol a Bosszúállók oldalán.

A The Geeks WordWide értesülései szerint a Fekete Özvegy önálló film munkái február 28-án kezdődnek, főszerepben Scarlett Johansson-nal és Cate Shortland rendezővel az élén, és várhatóan a munkák során ellátogatnak Horvátországba és Miamiba is, de arról is olvashattunk, hogy a film valamilyen formában kapcsolódni fog az I. világháborúhoz, amihez jeleneteket Szicíliában fognak rögzíteni. Csakhogy eddig semmit sem erősítettek meg, mind-mind feltevéseken alapszik. Megint csak pletykák, de állítólag a szereplőválogatáson 50-es éveiben járó női színészt keresnek a főellenség szerepére, akit csak „női Bondként” jellemeztek.

Minőség tekintetében pazar látványra számítunk, hiszen a Mission: Impossible – Utóhatás operatőre, Rob Hardy fényképezi a filmet, amiből arra lehet következtetni, hogy egy Tom Cruise akcióival felérő moziélményt kapunk. Megint csak spekuláció, de állítólag a Fekete Özvegy kapcsolódni fog a Marvel Kapitányhoz, miután a stúdió Jac Schaeffer forgatókönyvírót váratlanul egy másik projektre tette, aminek főszereplője szintén egy női karakter. De Schaeffer más alkotásokon is dolgozik jelenleg, hiszen ő írja a Skarlát boszorkány és Vízió közös minisorozatát.

Fekete Özvegy

Még több a témában...

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat