A hadsereg nemet mondott Tom Cruise repülésére és a Top Gun: Maverick forgatására

Hírek szerint a Top Gun: Maverick folytatásban a hadsereg vadászgépeit szerették volna használni, de a légierő nemet mondott a forgatásra.

Hírek szerint a Top Gun: Maverick folytatásban a hadsereg vadászgépeit szerették volna használni, de a légierő nemet mondott a forgatásra.

A közelmúltban több hír és forgatási kép is megjelent Tom Cruise-zal és a Top Gun második részével kapcsolatban. A film történetét nagy vonalakban már ismertették, de ami jó hír, hogy a második rész közvetlen az első rész folytatása lesz, tehát főhőseink – Tom Cruise és Val Kilmer – ismét pilótafülkébe pattannak, de ezúttal nem ellenséges légtérbe repült gépekkel veszik fel a harcot, hanem a drónokkal (pilóta nélküli repülőgépek). Sajnos az elmúlt hetek arról is olvashattunk, hogy leállították a forgatást a forgatókönyv átírása miatt, amit Christopher McQuarrie direktor vett most kezelésbe.

Az Entertainement Weekly értesülései szerint pletykákkal ellentétben a Top Gun: Maverick forgatása nem állt meg, és egészen 2019 tavaszig tart majd, azonban a lap megerősítette, valóban nem használhatják a légierő vadászgépeit, hiszen azokat polgári célokra nem vehetik igénybe, s még forgatás idejére sem kölcsönözhetők. Talán kevesen tudják, de Tom Cruisenak van repülővezetői engedélye, és a Mission: Impossible – Utóhatás idejére helikopter órákat is vett, csakhogy ő játssza a pilótát. Ezzel ellenben sajnos a Top Gun folytatásában nem látjuk vadászgépet vezetni, de abban biztosak lehetünk, hogy Cruise nem hagyja ki, hogy ne próbálja ki magát másik repülőgép pilótafülkében. [penci_related_posts title=”Ezeket olvastad már?” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” displayby=”tag” orderby=”random”]

A filmet Joseph Kosinski készíti, aki Peter Craig, Justin Marks, Ashley Edward Miller, Zack Stentz, valamint a Mission: Impossible – Utóhatás rendezőjének (Christopher McQuarrie) forgatókönyvéből dolgozik. Tom Cruise mellett visszatér az első részből Val Kilmer is, aki Icemant játszotta, új belépő főszereplőként Miles Tellert köszönthetjük, aki Goose fiát alakítja. Az eredeti tervekkel ellentétben nem 2019-ben, hanem csak 2020. június 26-án mutatják be a filmet, amiben mások mellett szerepet kap még Kelly McGillis, Jennifer Connelly, Glen Powell, Monica Barbaro, Thomasin McKenzie, Charles Parnell, Jay Ellis, Bashir Salahuddin, Danny Ramirez, Jon Hamm és Ed Harris.

Total
1
Shares
Previous Article

Nagyon aranyos lett A kis kedvencek titkos élete 2. első előzetese

Next Article

NYEREMÉNYJÁTÉK: Star Wars Celebration 2. rész

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!