Ilyen lesz Tom Cruise vadászgépe a Top Gun: Maverick folytatásban

Több forgatási kép is kiszivárgott a Top Gun: Maverick második rész forgatásáról, köztük Tom Cruise főszereplő vadászgépét is látjuk.

Több forgatási kép is kiszivárgott a Top Gun: Maverick második rész forgatásáról, köztük Tom Cruise főszereplő vadászgépét is látjuk.

Egy ideje már filmezik a várva várt Top Gun második részét, amiről egy hivatalos képet is kaptunk, habár az ott mutatott képet Tony Scott alkotásából vették, amolyan tisztelgésnek szánták az elhunyt rendező emlékére. Így sok rajongó várta azt a pillanatot, amikor felfednek néhány képet a második részből, köztük a főszereplőkről – merthogy Tom Cruise mellett Val Kilmer is visszatér Icamen szerepében – és hogy ezúttal milyen vadászgéppel szeli az eget Maverick. Iceman kivételével mindenre választ kaptunk a napokban a Mad Mass jóvoltából.

A most kiszivárgott képeken Tom Cruiset és az ő kaszkadőrét látjuk nekünk háttal a fényképen egy tucat statisztával. A helyszín a San Diego-i légibázis, ahol több klasszikus, veterán vadászgépet is látunk, míg végezetül megpillantunk egy F-18 Hornet vadászgépet rajta Pete Mitchell nevével és Maverick hívójelével. Azok akik féltek, hogy a második részben a földről irányítja majd a pilóták új generációját, most tapsolhatnak, mert Mavericket ismét levegőben látjuk.

A történetről annyit árultak el előzetesen, hogy a vadászgépek új generációjával, a drónokkal adódik egy kis probléma, s ki másokat lehetne hívni ilyenkor, mint az egykori legjobb pilótákat. Így jön képbe Maverick és Iceman, hogy megfékezzék az ember nélküli harci gépeket. A film rendezője Joseph Kasinski, aki Eric Singer forgatókönyve alapján készíti a második részt.

A film bemutatója eredetileg 2019. július 12-én lett volna, azonban a Paramount Pictures stúdió egy évvel későbbre tolta a bemutatót, így csak 2020. június 26-án kerül bemutatásra.

Total
1
Shares
Previous Article
ŰrDongó

Holnap érkezik az új ŰrDongó előzetes, de már most kaptunk teasert hozzá

Next Article
Fekete Özvegy

Kiszivárgott a Fekete Özvegy-film szinopszisa?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!