Wide Screen
Image default
Filmek

Miles Teller is csatlakozott a Top Gun: Maverick második részhez

Egy újabb ismerős név tér vissza a Top Gun: Maverick című folytatásban Maverick és Iceman mellett. Kiderült, hogy ki játssza Goose fiát.

Egy újabb ismerős név tér vissza a Top Gun: Maverick című folytatásban Maverick és Iceman mellett. Kiderült, hogy ki játssza Goose fiát.

Nyár óta forog az 1986-os Top Gun második része, melyben Maverick (Tom Cruise) főszereplő mellett visszatér Val Kilmer karaktere, Iceman is. Úgy tűnik azonban, hogy a Paramount Pictures stúdió még szorosabbá szeretné fűzni Tony Scott klasszikusával a második részt, ezért Miles Tellert kérték fel, hogy legyen Bradley Bradshaw, vagyis Nick „Goose” Bradshaw (Anthony Edwards) fia, aki a képek alapján szintén vadászpilótát alakít a világ legjobbjai között.

A TMZ oldalnak hála már képünk is van arról, miként fest Teller a filmben, aki a napokban csatlakozott a forgatáshoz:

Teller gyökeres átalakuláson ment át, jócskán kigyúrta magát a Top Gun kedvéért, de erre szükség is volt, hiszen ő is egy vadászpilótát fog alakítani, akikről köztudott, hogy erős fizikummal vannak megáldva. A színész nem először ment át ilyen átalakuláson, legutóbb Vinny Pazienza szerepért a Vasakarat című drámában szedett fel jelentős izomtömeget. De akár a Fantasztikus Négyes rebootot is hozhattuk volna példaként, ahol Joshua Tranket játszotta Michael B. Jordan, Kate Mara és Jamie Bell mellett.

A történetről annyit árultak el előzetesen, hogy a vadászgépek új generációjával, a drónokkal adódik egy kis probléma, s ki másokat lehetne hívni ilyenkor, mint az egykori legjobb pilótákat. Így jön képbe Maverick és Iceman, hogy megfékezzék az ember nélküli harci gépeket. A film rendezője Joseph Kasinski, aki Eric Singer forgatókönyve alapján készíti a második részt.

A film bemutatója eredetileg 2019. július 12-én lett volna, azonban a Paramount Pictures stúdió egy évvel későbbre tolta a bemutatót, így csak 2020. június 26-án kerül bemutatásra.

Még több a témában...

Rendezőt kapott Tom Cruise új filmje, amit a Nemzetközi Űrállomáson forgatnak

Kévés Bence Mihály

A NASA megerősítette, hogy Tom Cruise a nemzetközi űrállomáson forgat akciófilmet

Kévés Bence Mihály

Tom Cruise és Elon Musk elsőként akciófilmet forgat az űrben

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat