Kong

A Godzilla vs Kong egyik játéka megerősítette Kong új fegyverét

Egy harci fejszét kapott Kong a folytatásra.

A Legendary még 2014-ben mutatta be a Szörnyuniverzum első részét. Bár a Godzilla első része kapott hideget-meleget a kritikusoktól, a rajongók lelkesedése töretlen volt, s Gareth Edwards rendező alkotása jól teljesített a mozik kasszáinál. Ezt követően néhány évvel később érkezett a Kong: Koponya-sziget, majd a Godzilla folytatása. Most pedig arra készülnek, hogy ezt a két Titánt összeeresztik.

Már tűkön ülve várjuk az összecsapást, amihez holnap végre megkapjuk a várva-várt előzetest is. A filmet eredetileg már tavaly be akarták mutatni, azonban a stúdió elcsúsztatta a premiert, idén pedig a koronavírus-járvány tett keresztbe. Végül a Warner Bros. úgy döntött, nem húzzák tovább, HBO Maxon fogják bemutatni a filmet március végén. A marketing alatt rövid jeleneteket láttunk Godzilla és Kong harcából, mikor egy csatahajó fedélzetén. Mikor éjszaka egy városban püföli egymást a két fenevad. Godzilla már megmutatta mire képes, most pedig azt erősítették meg, hogy a majmok királya is kap fegyvert a harcra.

Az egyik rajongó közösségi oldalán osztott meg képet Kong új fegyveréről. A játékfigura dobozán Kongot ábrázolták kezében egy hatalmas baltával. Bár a játék majdnem egy éve kiszivárgott, de csak most kapott megerősítést, hogy a filmhez készült portékáról van szó.

A fegyverrel kapcsolatban már egy elmélet is született. A játék dobozán és a videókból kiragadott jelenetből sokan arra gondolnak, hogy Kong fegyvere valójában Godzilla egyik darabjából készült. A teória szerint Kong valahogy szert tett Godzilla egyik tüskéjére a hátáról, amiből később fegyvert készített magának. Nem kell leírni Kongot, főleg nem ezzel a fegyverrel. De nemcsak ezért veszélyesebb, hanem mert sokkal nagyobb is lett. A Kong: Koponya-szigetben utaltak rá, Kong még fiatal, de azóta eltelt néhány évtized, és most nagyjából egálban van a két Titán, már amit láttunk az eddigi videókban.

A Godzilla vs Kong március 26-án érkezik egyszerre a mozikba és VOD-formában az HBO Maxon.

Total
22
Shares
Previous Article

Kínai kézbe kerülhet a GTA és a Red Dead Redemption?

Next Article
Sólyomszem

A Marvel Studios egy önálló filmen dolgozott Sólyomszemnek, mielőtt egy Disney+ sorozat lett belőle

Related Posts