Godzilla vs Kong

Vasárnap érkezik a Godzilla vs. Kong előzetese, amihez egy posztert is csatoltak most

Az epikus csata első előzetese vasárnap érkezik.

Szó szerint csak másodperceket láttunk eddig Adam Wingard rendező filmjéből. Néhány nagy nemzetközi eseményen a Warner Bros. mutatott pár másodpercet az epikus csatából, illetve egy kiszivárgott molinót is láttunk a két főszereplő ütközetéről. Pár napja pedig az HBO Max legújabb reklámvideójában tűnt fel a két fenevad, miután a stúdió a rajongók nagy örömére március 26-ára hozta a premiert. Most pedig az kapott megerősítést, hogy vasárnap érkezik a várva-várt trailer. Sőt, még egy posztert is kaptunk a vasárnapi előzetes előtt.

A teaser poszteren Godzillát látjuk a vízből kiemelkedni, a háttérben pedig Kongot a felhőkarcolók között. A készítők korábban már elmondták, hogy a Kong: Koponya-sziget című filmben még csak gyerek volt Kong, és az eltelt idő alatt rettentően sokat nőtt, amit most saját szemünkkel is láthatunk a képen. A poszter helyszíne megegyezhet azzal a snittel, amit már láttunk a reklámban. Hogy ki lesz ennek a harcnak a győztese, még nem tudjuk, ám a rendező korábban már utalt rá, hogy egyértelműen győztest avatunk majd a két óriás között.

Egyelőre nem ismert, hogy miről fog szólni pontosan a film, és a két állat miért esik majd egymás torkának, ám valószínűsíthető, hogy emberek itt is beleavatkoznak a természet rendjébe, s valahogy befolyásolni tudják majd ezeket a Titánokat. A filmhez korábban kiadott szinopszis:

Abban az időben, amikor szörnyek szaladgáltak a Földön, az emberiség jövőéjért Godzillát és Kongot állítják harcba, hiszen ők az élővilág két legerősebb teremtménye. Miközben a Monarch vállalat egy veszélyes küldetést indít az addig feltérképezetlen területre, hogy feltárja a Titánok ősi eredetét, egy emberi összeesküvés az élővilág eltörlésével fenyegetőzik, melyben a jók és a rosszak egyaránt odavesznek.

A Szörnyuniverzumban a Godzilla vs. Kong lesz a negyedik a sorban. 2014-ben bemutatták a Godzillát, 2017-ben a Kong: Koponya-szigetet, és 2019-ben a Godzilla II. – A szörnyek királyát.

Total
5
Shares
Previous Article

Csak új generációra érkezik a Resident Evil Village?

Next Article
Trónok harca

A Tales of Dunk and Egg címen egy másik Trónok harca előzménysorozaton dolgozik az HBO

Related Posts