A Farkas 3 lehet X-professzor utolsó filmje

Patrick Stewart elmondta, hogy a következő Farkas-filmmel lehet ő is „nyugdíjba” vonul.

Patrick Stewart elmondta, hogy a következő Farkas-filmmel lehet ő is „nyugdíjba” vonul.

A Farkas 3-at jelenleg is forgatják, és a tervek szerint jövő év márciusában fogják bemutatni a mozikban. Adam Fowler riporter készített egy interjút Sir Patrick-kel a Huddersfield-i Egyetemen:

Úgy képzelem el, hogy ez lesz számomra a franchise vége, de a dolgok a sci-fi világában, az a helyzet, hogy mire azt mondanád, hogy vége, már vége.

Nagyon keveset tudunk arról, hogy Xavier professzor miként fog bekapcsolódni a Farkar 3-filmbe, de Stewart azt ígéri, hogy teljesen más lesz ez a szerep, mint ami volt korábban. A színész azt is elismerte, hogy nagyon nehéz volt számára azt mondania, hogy nem fog már visszatérni a jövőben. A beszélgetés alatt arra is kitért, hogyan tud mindig visszatérni a filmekben, holott Jean Grey egyszer már megölte őt a képregényekben:

Igen, igen, Jean Grey elpárologtatott engem, ahonnan már azt hittétek hogy nem lehet visszatérni. Márciusban újra vissza fogok térni, és ez egy kicsit más Charles Xavier lesz, de ez minden, amit mondhatok most. Nem olyan lesz Charles Xavier, mint amit korábban láttatok.

Kíváncsian várjuk az utolsó Farkas filmet, hogy mit hoznak ki a történetből, és mi lesz a film szinopszisa. Arról is lehetett olvasni, hogy az Öreg Logan története lesz, de ezt nem kommentálta egyik fél sem. Március 3-án megtudjuk 2017-ben.

Total
0
Shares
Previous Article

A Tél katonája visszatér az Avengers: Infinity War-ban

Next Article

Brad Pitt David Fincher rendezőt szeretné a World War Z 2 élére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!