x
Close


Közelgő események

Filmek

A Tél katonája visszatér az Avengers: Infinity War-ban

Eddig csak pletykáltak arról, hogy Sebastian Stant (Winter Soldier) a rendezők visszahozzák a következő Bosszúállók-filmben.

A Tél katonája visszatér az Avengers: Infinity War-ban
  • Publishedaugusztus 11, 2016

Eddig csak pletykáltak arról, hogy Sebastian Stant (Winter Soldier) a rendezők visszahozzák a következő Bosszúállók-filmben.

Januárban lehetett először hallani a következő Bosszúállók filmről, az Avengers: Infinity War-ról – igaz akkor még más volt a neve. Joe és Anthony Russo rendezők ekkor álltak elő azzal a merész ötlettel, hogy 67 szuperhőst fognak felsorakoztatni a harmadik Bosszúállókban. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a Marvel Univerzum összes olyan karakterét láthatjuk majd az Infinity War-ban, akikkel már találkoztunk valamelyik filmben. Régóta cikkeztek arról is, hogy Bucky Barnes, Tél katonája is feltűnik majd a filmben, de ezt hivatalosan nem erősítették meg a rendezők.

A The Hollywood Reporter egyik műsorában hangzott el az a mondat, ami igazolja a színész további szerepét a Marvel-nél. Sebastion Stan az interjú végén elárulta, hogy karaktere visszatér majd a következő Marvel Studios filmben, azaz a Bosszúállók: Végtelen háborúban. A korábbi hírek szerint a filmet idén novemberben kezdik el felvenni, de Sebastion Stan csak jövő év elején tud csatlakozni a stábhoz, számára január-február körül kezdődik a forgatás.

A Tél katonáját legutóbb az Amerika kapitány: Polgárháborúban láttuk, ott búcsúztunk el tőle. A film végén Wakanda városban a karakter önmaga kérte a tudósokat, hogy fagyasszák le addig, míg nem tudják törölni a „programot” a fejéből. Felvet egy érdekes kérdést a visszatérése: Ha Wakandában tartózkodik, akkor legvalószínűbb az, hogy már a Fekete Párduc moziban is viszont láthatjuk, az a film adhat magyarázatot arra is, hogy mi történt vele, sikerült-e törölni a Hydra-programot a fejéből. Ezt azonban nem erősítette meg senki sem.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.