The Batman

A Dűne új premierje veszélyezteti a The Batman bemutatóját is, amit el fognak tolni, akár 2022-re

El fogják tolni a The Batman bemutatóját.

Néhány perce kaptuk a megerősítést, hogy Denis Villeneuve rendezőtől a Dűne remaket nem fogják bemutatni az év végén, a bemutatót 2021. október 1-jére tolta a Warner Bros. Néhány hete már beszámoltunk nektek erről, hogy bennfentes értesülésekre hivatkozva a stúdió a Dűne év végi premierjét törölni fogja.

A Warner vezetői több okból kifolyólag hozták meg ezt a szomorú döntést. Az egyik legfontosabb az volt a döntés meghozásában, hogy még mindig nem végeztek a forgatással, vissza kellett jönni Magyarországra pótforgatásra, másfelől a járvány miatt Észak-Amerikában még mindig nem nyitott ki minden mozi. Sőt, a hétvégi hír, hogy Amerika második legnagyobb mozilánca ideiglenesen bezárja az összes mozit a tengerentúlon és az Egyesült Királyságban.

Nem túl jó ómen ez Matt Reeves The Batman alkotására nézve, amit többször is elnapoltak már. Reeves érkezése után a stúdió 2021. június 25-ére tűzte ki a premiert, ám a koronavírus-járvány miatt már tavasszal megerősítették, hogy nem tudják tartani a dátumot, hátrébb kell csúsztatni a bemutatót. A filmnél jelenleg 2021. október 1-je szerepel, de tudjuk, hogy idő kérdése csak, hogy ismét eltolják a bemutatót. A 2021-es naptárt böngészve akadnak még kiadó helyek, s az egyik legvalószínűbb, hogy év végére tolják, de még a cím nélküli Pókember elé. Vagyis a The Batman ideális esetben november végén és december elején kerül csak a mozikba.

A kényszerszünet után a The Batman stábja már visszatért, jelenleg is filmezik a Robert Pattinson nevével fémjelzett denevérember kalandját. Bár Pattinson koronavírus-tesztje pozitív lett, a munkálatokat akkor sem állították le, hanem a színész nélküli jelenetekre fókuszáltak.

Total
3
Shares
Previous Article
Dűne

Nagyon soká láthatjuk csak Denis Villeneuve Dűnéjét

Next Article

Palpatine egy teljesen másik klónlaborjába lép be Kylo Ren a Skywalker kora koncepciós tervein

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!