Skarlát boszorkány

A Disney+ véletlen elárulta volna a WandaVison nagy fordulatát?

A WandaVison bemutatója még nagyon messze van, de az Expanding the Universe dokumentumfilmből már megtudtunk valami fontosat.

A WandaVison bemutatója még nagyon messze van, de az Expanding the Universe dokumentumfilmből már megtudtunk valami fontosat.

Tegnap elindult a Disney+ streamingszolgáltatás, ami különféle sorozatoknak és filmeknek ad otthont a jövőben, köztük saját gyártású Disney szériáknak, melyek egészen a messzi-messzi galaxistól a Marvel Moziverzumig terjednek. Ennek apropóján bemutatták a The Mandalorian-sorozatot, ám a Marvel szerelmesei csak egy dokumentumfilmet kaptak a készülő sorozatokkal a főszerepben.

A videóban WandaVison producere, Mary Livanos is megszólalt, aki arról beszélt, hogy mit várhatunk majd a Skarlát boszorkány és Vízió történetétől, azonban a producer mögötti falon kiszúrtunk egy képregényt, a The Vision and the Scarlet Witch #4 szám borítóját, aminek fedőlapján Doctor Strange egy babát tart a kezében, Vízió fiát. A szóban forgó képregény egy 12 részes minisorozat része, amelyben Skarlát boszorkány ikreknek ad életet.

Később kiderül az ikrekről, hogy a gonosz Pandemonium mester irányítása alatt jöttek a világra, a szörnyű igazságtól pedig mentálisan teljesen összeomlik Wanda. Talán nem véletlen, hogy pont ezt a képregényt láttuk a filmben, hiszen Kevin Feige korábban megerősítette, hogy a sorozat története fontos szerepet játszik majd a Doctor Strange az őrület multiverzumában névre keresztelt folytatásban, sőt, Skarlát boszorkány még szerepelni is fog a filmben.

A WandaVison a Bosszúállók: Végjáték után játszódik, főszerepben Elizabeth Olsen és Paul Bettany karakterei, ami azt sugallja, hogy Vízió valahogy életben maradt a Végtelen háborút követően, még úgy is, hogy a Russo testvérek korábban megválaszolták ezt a kérdést. A sorozat már forog, de a bemutató csak 2021 tavaszán lesz.

Wanda Vízió
Total
6
Shares
Previous Article
Mark Wahlberg

Mark Wahlberg, mint Sully lesz Tom Holland társa az Uncharted-filmben

Next Article

A Netflix előre megszavazta a bizalmat a The Witchernek, biztosan készül a második évad

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!