Főoldal Filmek A Die Hard karácsonyi film? Bruce Willis megválaszolta!
Filmek

A Die Hard karácsonyi film? Bruce Willis megválaszolta!

A rajongók körében régóta vita tárgya, hogy a Die Hard franchise karácsonyi film-e, amit most Bruce Willis megválaszolt nekünk.

697

A rajongók körében régóta vita tárgya, hogy a Die Hard franchise karácsonyi film-e, amit most Bruce Willis megválaszolt nekünk.

A Die Hard franchise első részét az 1980-as években mutatták be, s máig az egyik meghatározó filmje Hollywoodnak, több film is merített ihletett belelő, legutóbb éppen a Dwayne Johnson Felhőkarcolója volt az, ami átvett néhány ötletet Bruce Willis akciófilmjéből.

Klasszikus révén évek óta megy a vita, hogy a Die Hardot minek tekintsük, egy általánosnak közel sem nevezhető akciófilmnek, vagy egy karácsonyi túszdrámának. A rajongók a film hangulata miatt inkább úgy gondolták, hogy ez egy karácsonyi film lesz, azonban Bruce Willis tiszta vizet öntött a pohárba, s egy nemrég készített interjúban elmondta az igazságot.

A Hangya és a Darázs mozis poharakat toppereket itt tudtok vásárolni.

A Die Hard nem egy karácsonyi film. Ez egy átkozott Bruce Willis film csak.

A színész tehát elárulta, hogy minek tekintsük sokak kedvenc akciódrámáját, azonban a legnagyobb rajongók ezzel talán nem fognak egyetérteni, s ők továbbra is kiállnak majd amellett, hogy bizony ez nem egy közönséges akciómozi, ez egy karácsonyi dráma. És ti mit gondoltok a filmről, szerintetek sincs semmi köze a decemberi ünnephez?

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események