Wide Screen
Image default
Filmek

A Die Hard karácsonyi film? Bruce Willis megválaszolta!

A rajongók körében régóta vita tárgya, hogy a Die Hard franchise karácsonyi film-e, amit most Bruce Willis megválaszolt nekünk.

A Die Hard franchise első részét az 1980-as években mutatták be, s máig az egyik meghatározó filmje Hollywoodnak, több film is merített ihletett belelő, legutóbb éppen a Dwayne Johnson Felhőkarcolója volt az, ami átvett néhány ötletet Bruce Willis akciófilmjéből.

Klasszikus révén évek óta megy a vita, hogy a Die Hardot minek tekintsük, egy általánosnak közel sem nevezhető akciófilmnek, vagy egy karácsonyi túszdrámának. A rajongók a film hangulata miatt inkább úgy gondolták, hogy ez egy karácsonyi film lesz, azonban Bruce Willis tiszta vizet öntött a pohárba, s egy nemrég készített interjúban elmondta az igazságot.

A Hangya és a Darázs mozis poharakat toppereket itt tudtok vásárolni.

A Die Hard nem egy karácsonyi film. Ez egy átkozott Bruce Willis film csak.

A színész tehát elárulta, hogy minek tekintsük sokak kedvenc akciódrámáját, azonban a legnagyobb rajongók ezzel talán nem fognak egyetérteni, s ők továbbra is kiállnak majd amellett, hogy bizony ez nem egy közönséges akciómozi, ez egy karácsonyi dráma. És ti mit gondoltok a filmről, szerintetek sincs semmi köze a decemberi ünnephez?

Még több a témában...

Az Üveg fel nem használt jeleneteket tartalmaz A sebezhetetlenből

Kévés Bence Mihály

Jön a Széttörve és a Sebezhetetlen folytatása!

Plesovszki Nándor

Már forog a Shyamalan-féle Üveg film

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább