Főoldal Filmek A szavazók szerint Arnold Schwarzenegger a legjobb vezető egy földönkívüli invázió ellen
Filmek

A szavazók szerint Arnold Schwarzenegger a legjobb vezető egy földönkívüli invázió ellen

A kormányzóval lenne a legjobb esélyünk a túlélésre.

594
Ragadozó

Ha egyszer földönkívüliek megtámadnák a Földet, akkor egy friss felmérés szerint a legjobb esélyünk a túlélésre Arnold Schwarzenegger kormányzóval és filmsztárral lenne. Az Egyesült Királyságban végzett közvélemény-kutatás szerint a Terminátor és a Ragadozó franchise ikonikus alakjával lenne a legnagyobb esélyünk az idegenek ellen.

Egy felmérésben 2000 brit felnőttet kérdeztek arról, hogy ismert személyek és közszereplők közül kik lennének a legalkalmasabbak ebben a helyzetben az emberiség vezetésére. Nem meglepő talán, hogy Schwarzenegger nevét mondták legtöbben. A színész nem csupán irigylésre méltó szerepeket tudhat maga mögött, mint például a Ragadozó vagy a Conan, a barbár, hanem 2003 és 2011 között még Kalifornia állam kormányzójának is megválasztották, vagyis az akciófilm státusza mellett még a politikai életben is elmélyült.

A felmérés eredménye a sztár fülébe jutott, aki közösségi oldalán mondott köszönetet, hogy bizalmat szavaztak neki, és örömmel vezetné az emberiséget egy invázió ellen.

Szeretnék köszönetet mondani az embereknek a belém vetett hitért. Szolgálatra készen.

Schwarzenegger mögött egy másik A-listás hollywoodi sztár következik. Will Smith, aki már bizonyított egy poszt-apokaliptikus világban és vezető figurája volt több olyan filmnek is, ahol idegen invázió tartott a Föld felé, mint például A függetlenség napja, a Men in Black vagy a Legenda című alkotások. Ezekben a filmben nyújtott alakítása miatt gondolják sokan úgy, hogy jó vezető lenne belőle egy invázió ellen. Arról nem is beszélve, hogy a színész az egyik legszerethetőbb és legszimpatikusabb sztár a világon.

A dobogó harmadik fokára David Attenborogh ért fel, ő nem sztárságával, hanem természetismeretével és a Föld megmentéséért indított kampányaival került be a köztudatba. Őt követi a sorban a Die Hard és a Hatodik érzék sztárja, Bruce Willis. Közvetlenül mögötte az 50-es éveiben járó Tom Cruise foglal helyet, aki A holnap határa és a Világok harca produktumokban szintén idegenekkel dacolt. A 6. és 7. helyen Harrison Ford és Sigourney Weaver kapott helyet, de az első 10-be még Donald Trump is bekerült, aki a politikai élete mellett szerepelt a Reszkessetek, betörök 2. részében. Az eredmény jól mutatja, hogy a közvélemény inkább bízná az emberiség jövőjét egy akciófilm sztárra, mint a jelenlegi világi vezetőkre.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Bad Boys – Mindent vagy többet
BREAKINGElőzetesek

Will Smith és Martin Lawrence bemutatta a Bad Boysd 4. előzetesét

A Bad Boys 4. főszereplőiből ezúttal tényleg rosszfiúkat csinálnak.

Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk
Filmek

Will Smith egy fényképpel búcsúzott a Bad Boys 4. forgatásáról

Idén nyáron a rosszfiúk visszatérnek, az első hivatalos kép a Bad Boys...