Die Hard

Bruce Willis titokban leforgatta a Die Hard széria következő részét, vagy ez is csak egy jól sikerült reklámvideó?

Kedvenc rendőrünk, John McClane visszatért.

Egy ideje már pletykáltak a következő Die Hard-filmről, hogy Bruce Willis még egyszer utoljára visszatér John McClane szerepében, de valljuk be őszintén, az ötödik rész után erre kevés esélyt látunk. A Magyarországon is forgatott Die Hard – Drágább, mint az életed vakvágányra vitte a szériát, a kritikusok és a rajongók is negatív véleménnyel voltak a filmről, de soha ne mondd, hogy soha.

Hétvégén megjelent egy harminc másodperces kis rövid teaser előzetes a Die Hard új részéből, vagy mégsem? Sok rajongó csodálkozva fogadta az előzetest, miközben semmit sem tudtunk meg a hatodik rész munkálatairól, ami azért lehet, mert nem készült el az új film – legalábbis nem mozifilm lett belőle. Az igazság az, hogy nem a hatodik rész előzetesét harangozták be hétvégén, hanem csak az Adavance Auto Part autóalkatrészeket gyártó cég reklámvideóját. Ehhez jelent most meg a teljes két perces anyag, amiben McClane-nel reklámozzák a boltot.

Nézd meg, ahogy John McClane szembeszáll a régi ellenfelekkel, útja pedig keresztezi útját a régi barátokéval. Az idővel versenyeznek kedve a harctól egészen az Advance Auto Parts-ig, hogy beszereljék az új Die Hard akkumulátort – és abban semmi sem állítja McClane-t, hogy újra beindítsa az autóját.

Még nincs itt az ideje a húsvétnak, ugyanakkor lehet számolni a tojásokat a kis videóban, mert rendesen telepakolták: nagy meglepetésre Argyle és az ő a klasszikus limuzinja is visszatért az első részből, és még arról is láttunk felvételt, ahogy McClane újra egy szellőzőben kúszik. Ami pedig az új részt illeti, tényleg pletykáltak egy időben az új filmről, de a dolgok állása szerint inkább készítenek belőle egy sorozatot, mintsem egy folytatást Willis-szel.

Total
9
Shares
Previous Article
Fekete Párduc

Chadwick Boseman halála után Letitia Wright kész átvenni a király helyét a folytatásban?

Next Article
Thor Taika Waititi

Chris Hemsworth megerősítette, hogy januártól forog a Thor: Love and Thunder

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!