Már címe is van a Die Hard 6. résznek

Nem fogjátok kitalálni, hogy milyen nevet kapott a Die Hard franchise hatodik része.

Nem fogjátok kitalálni, hogy milyen nevet kapott a Die Hard franchise hatodik része.

Hetekkel korábban bejelentették már, hogy készül a Die Hard 6. része, amiről korábban azt pletykálták, hogy a Die Hard: Year One címet viseli, azonban egyszerűen csak a McClane nevet kapta az új rész, főszerepben pedig egy 20-as éveiben járó new yorki rendőrtiszttel – megfiatalítják a filmsorozatot.

A készítők úgy gondolták, hogy felesleges folytatni a korábbi részeket, már úgy is lerágott csont az egész, ideje szemmel kísérnünk John McClane karakterfejlődését, vagyis azt, hogyan lett az egyszerű rendőrtisztből a világ egyik legismertebb rendőre. A hatodik rész története még jóval azelőtt fog játszódni, hogy McClane (Bruce Willis) és Hans Gruber (Alan Rickman) találkozott volna a Nakatomi toronyban az első részben.

Egyelőre nem világos, hogy Bruce Willis-szel számolnak-e a későbbiekben, vagy a szerepet teljesen átadja egy fiatal színésznek. A film producere, Lorenzo DiBonaventura pár szóban összefoglalta az előzményrész plotját az Empire-nek:

Nem tudom, hogyan fog működni a Die Hard Bruce nélkül. Az az ötlet, hogy ő egyáltalán nem szerepel a filmben, nem teljesen pontos. John McClanét a húszas éveiben fogjuk felfedezni, de ez annyira figyelemre méltó, mint a 60 éves szereplő.

Az előzmény még jól is elsülhet látva a legutóbbi rész minőségét, de akárhogy is, hatalmasok az elvárások az új résszel, tehát csak óvatosan. Az új résszel kapcsolatban nem árulták el, hogy mikor készülnek bemutatni, de még azt sem tudni, hogy ki fogja játszani a főszereplőt.

Total
1
Shares
Previous Article

Elkezdődtek az X-Men: Sötét Főnix újraforgatásai

Next Article
Star Trek 4

Karl Urban szerint Chris Pine és Chris Hemsworth is visszatér a Star Trek 4-ben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!