Üveg

Az Üveg fel nem használt jeleneteket tartalmaz A sebezhetetlenből

A sebezhetetlen filmből eddig nem látott jeleneteket látunk a Széttörve folytatásában, az Üvegben.

A sebezhetetlen filmből eddig nem látott jeleneteket látunk a Széttörve folytatásában, az Üvegben.

Mikor 2000-ban megjelent A sebezhetetlen DVD-lemezen, sok rajongó bánatára a kópia nem tartalmazott kivágott jeleneteket. Most azonban végre fény derül azokra a jelenetekre, amelyek a vágószoba padlóján landoltak, ugyanis M. Night Shyamalan rendező felhasználta azokat a jeleneteket az Üveg készítésére. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

M. Night Shyamalan azon kevés rendezők közzé tartozik, akik vagy nagyon jó alkotással örvendeztetik meg a mozinézőket, vagy botrányos alkotással állnak elő. A 2000-ben megjelent A sebezhetetlennel rögtön felhívta magára a figyelmet, a kritikusok teljesen odáig voltak a filmért, a nézőket is megdöbbentette a sztorival, majd a kasszasiker után érkeztek a rosszabb, elkeserítő alkotások. Ezután kisebb pihenőt vett, majd 2016-ban visszatért a Széttörvével, ami hatalmas sikert könyvelt el, de egészen a film végéig kellett várnunk, hogy megtudjuk ez bizony A sebezhetetlen folytatása, ugyanis akkor tűnt fel Bruce Willis David Dunn szerepében. A harmadik részben visszatér David Dunn mellett Elijah Price / Üveg (Samuel L. Jackson) is, illetve James McAvoy személyiségzavaros karaktere is.

A direktor a bemutató előtti interjúban arról beszélt, hogy már alig várja, hogy lássa ezeket a karaktereket együtt, de megosztott részleteket arról is, hogy fel nem használt részeket látunk a Sebezhetetlenből.

Nem akarok túl sokat elárulni, de jeleneteket látunk az eredeti Sebezhetetlenből… olyan jeleneteket, amiket nem láttál.

Érdekes lesz látni, hogy M. Night Shyamalan milyen módon kapcsolja össze ezeket a jeleneteket az új filmmel, hiszen az Üveg 16 évvel játszódik David Dunn megismerése után, de csak két-három héttel azután, hogy David McAvoy szabadjára engedte a Szörnyet a Széttörve második részben.

Feltételezés szerint a kivágott részekkel szeretnék majd kitölteni az első és harmadik rész között eltelt időt. A sebezhetetlen sokat foglalkozott az apa-fiú kapcsolattal, és már tudjuk, hogy David Dunn és Joseph kapcsolata a harmadik részben is fontos szerepet játszik, miután Spencer Treat Clark megerősítette, hogy Joseph szerepében visszatér az Üvegben. Lehet, hogy visszaemlékezésben látjuk majd ezeket az eddig fel nem használt jeleneteket?

Az Üveg bemutatója január 17-én lesz.

James McAvoy Szörny

Total
1
Shares
Previous Article
Star Wars: Episode IX

Mi lehet a Star Wars: Episode IX címe?

Next Article
Marvel Kapitány

Megérkezett a Marvel Kapitány legújabb előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!