Főoldal Filmek A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley első forgatási fotóin visszatért Eddie Murphy
Filmek

A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley első forgatási fotóin visszatért Eddie Murphy

Már fogo a Beverly Hills-i zsaru 4. része.

398
Beverly Hills-i zsaru

Axel Foley visszatért, és még mindig ugyanazt a kabátot viseli. Néhány napja kiderült, hogy a folytatás a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley címet kapta, most pedig már a forgatási fotók árasztják el a világhálót. Több kép is megjelent a napokban, ezeken Eddie Murphy látható, amint visszatér ikonikus Axel Foley szerepében.

A képeken nem csak Murphy feledhetetlen zsaruját szúrhatjuk ki, hanem Paul Reiser is, mint Jeffrey Friedman nyomozó. Bár a képek nem árulkodók a film cselekményére nézve, úgy tűnik, Axel még mindig az a forrófejű detroiti zsaru lesz. Fogalmunk sincs, hogy miről fog szólni a negyedik rész, de azt talán biztosra vehetjük, hogy Axel Foley útja ezúttal is Beverly Hillsbe vezet majd.

A legendás komikus és színész, Eddie Murphy közel 40 évvel ezelőtt debütált először Axel Foley szerepében a Beverly Hills-i zsaru első részében. A Martin Brest által rendezett filmben Foley, az utcai detroiti zsaru a kaliforniai Beverly Hillsbe utazik, hogy megoldja legjobb barátja gyilkosságát. Az akciófilm hatalmas kritikai és pénzügyi sikert aratott, két folytatást is kapott, és bebetonozta Murphy nevét Hollywood csillagai között.

Bár a sztorit még mindig nem ismerjük, a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley című filmmel kapcsolatban számos részletre fény derült a közelmúltban. A várva várt folytatásban Eddie Murphy mellett szerepet kap Taylour Paige és Joseph Gordon-Levitt, és Paul Reiser részvételét is megerősítették, akit a forgatás első napjain már kiszúrhattunk.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Reinhold bíró vagy a franchise más ismert arcai visszatérnek-e Murphy és Reiser mellett. A filmet Mark Molloy rendezi Will Beall forgatókönyve alapján. Eddie Murphy, Jerry Bruckheimer és Chad Oman lesznek a producerek, míg Charisse Hewitt-Webster és Ray Angelic executive producerek. A filmet a Netflix mutatja majd be, de megjelenési időpontot még nem kapott.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események