Főoldal Filmek Eddit Murphy mellett Joseph Gordon-Levitt és Taylour Paige csatlakozott a Beverly Hills-i zsaru 4. szereplőihez
Filmek

Eddit Murphy mellett Joseph Gordon-Levitt és Taylour Paige csatlakozott a Beverly Hills-i zsaru 4. szereplőihez

A filmet rendezi Mark Molloy, ha egyszer elkészül végre.

362
Beverly Hills-i zsaru

A rajongók egy lépéssel közelebb kerültek a Beverly Hills-i zsaru filmsorozat várva várt következő részéhez. A Deadline ma arról számolt be, hogy a közelgő folytatás nemcsak hogy megkapta a hivatalos címét, hanem két új társszereplő is csatlakozott: Joseph Gordon-Levitt és Taylour Paige biztosan ott lesz a Netflix gyártású Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley című vígjátékhoz.

Az eredeti Beverly Hills-i zsaruban Murphy játszotta Axel Foleyt, egy detroiti zsarut, aki a kaliforniai Beverly Hillsbe utazik, hogy megoldja egy barátja gyilkosságát. A két folytatásban Axel Foley többször is visszatért Beverly Hillsbe, hogy újabb bűntényeket oldjon meg. A negyedik film cselekményét egyelőre titok övezi, és csak találgatni tudunk, hogy veszi rá a detroiti zsarut, hogy visszatérjen a nyugati partra. Emellett Gordon-Levitt és Paige szerepének jellegét is titokban tartják.

Az első Beverly Hills-i zsaru-filmet gyakran nevezik Murphy karrierjének legjobbjának. A film néhány hónappal azután jelent meg, hogy kilépett a Saturday Night Live-ból, amiből ismertté vált, de a film nemzetközi sztárrá tette. A következő években Murphy olyan fergeteges vígjátékokat készített, mint a Amerikába jöttem és az ikonikus Eddie Murphy: Raw. A negyedik részre már évek óta várnak a rajongók, de talán most összejön.

Gordon-Levitt olyan filmekből ismert, mint az Eredet, az (500) Days of Summer és A sötét lovag – Felemelkedés, legutóbb pedig a A chicagói 7-ek tárgyalása című filmben szerepelt, de ő szólaltatja majd meg Jiminy Cricketet a Disney élőszereplős Pinokkió remake-jében. Eközben Paige nemrégiben a Zola című filmjében aratott áttörést, és szerepelni fog a közelgő The Toxic Avenger rebootban is.

A Beverly Hills Cop: Axel Foley című film forgatókönyvén Will Beall dolgozott. Beall korábban olyan sikerfilmeket írt, mint az Aquaman és Zack Snyder: Az Igazság Ligája. A rendezői székben Mark Molloy foglal helyet, aki főként reklámfilmeket forgatott, míg a főszerep mellett Murphy, Jerry Bruckheimer és Chad Oman producerei is lesznek a filmnek.

Beverly Hills-i zsaru

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események