Főoldal Filmek Végre kitűzték Dwayne Johnson főszereplésével a Black Adam bemutatóját
Filmek

Végre kitűzték Dwayne Johnson főszereplésével a Black Adam bemutatóját

Megvan az időpont a Black Adam filmhez.

402
Black Adam

Mivel a Warner Bros. és a New Line Cinema közös rendezésű Black Adam című film forgatása rövidesen kezdetét veszi, a főszereplőt alakító Dwayne Johnson hétvégén bejelentette, hogy mikor fogják bemutatni az új DC-filmet. A film korábban már kapott premier időpontot, azonban a koronavírus-járvány teljesen átírta a naptárt, ezért egy időre kénytelenek voltak elnapolni a forgatást és törölni a premier időpontját.

A filmet korábban 2021 karácsonyára várták a rajongók. Sokáig nem lehetett tudni a bemutató sorsáról semmit. Néhány napja azonban jó hírrel szolgáltak a készítők. Napokon belül kezdődik a forgatás, amire majdnem egy évet kellett várni. Ennek örömére tegnap éjjel a Warner Bros. megerősítette, hogy a Black Adam 2022. július 29-én kerül majd a mozikba, ezzel pedig olyan más alkotásokkal száll ringbe, mint a Disney és a Lucasfilm rendezésű Indiana Jones 5. rész, amit az Oscar-díjra is jelölt James Mangold (Logan – Farkas, Az aszfalt királyai) rendező készít.

A projekttel kapcsolatban először nyár végén a DC FanDome alatt esett szó, ahol A Szikla még koncepciós terveket is villantott a filmhez. Magáról a sztoriról nem sokat tudtunk meg ezekből a rajzokból, azonban a főszereplőt alakító Johnson bemutatta nekünk a Justice Society of America karaktereit, akik szintén szerepet kapnak majd a filmben. Korábban megerősítést kapott, hogy a Netflix sorozatából (Csecsebecsék) ismerős Quintessa Swindell is csatlakozott a Black Adam-film szereplőgárdájához, méghozzá Ciklon szerepében, továbbá Noah Centineo lesz Atom Smasher, Hawkman szerepére pedig Aldis Hodge (A láthatatlan ember) pályázik jó eséllyel.

A filmet Jaume Collet-Serra (Dzsungeltúra, Non-Stop, A zátony) rendezi Adam Sztykiel (Rampage – Tombolás, Scooby), Rory Haines és Sohrab Noshirvani forgatókönyve alapján.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.