Főoldal Filmek A Godzilla Kong ellen kritikáiban a #RestoreTheSnyderVerse mozgalommal bombázzák a stúdiót
Filmek

A Godzilla Kong ellen kritikáiban a #RestoreTheSnyderVerse mozgalommal bombázzák a stúdiót

A rajongók követelik vissza Zack Snyder vízióját.

170
Godzilla Kong ellen

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája rajongói nem bírják beérni a rendezői változattal. A premier miatt újabb mozgalom indult, amiben követelik a stúdiótól, hogy állítsák vissza Snyder univerzumát. Mint tudjuk, a Warner Bros. egyszer és mindenkorra szeretne túllépni az egészen, és háta mögött tudni azt a fiaskót. Bosszúként a rajongók értékelésben lehúzzák a Godzilla Kong ellen című filmet, s bombázzák a stúdiót.

A film csak március 31-én érkezik az HBO Max streamingszolgáltatóra, ám néhány országban már látták Godzilla és Kong összecsapását a rajongók. Noha a korai reakciókban a legnagyobb oldalak nem dobtak hátast az új résztől, de a kritikákat összesítő Rotten Tomatoes nevű oldalon jelenleg az előkelő 78%-on áll a film, amivel a Szörnyuniverzum egyik előkelő helyét foglalja el, a Godzilla II – A szörnyek királya után pedig kiemelkedő.

A másik közkedvelt oldal, ahol sokan tájékozódni szoktak egy filmről, az az IMDb. A film itt 7,5 ponton áll, és ha megnézzük az értékeléseket, akkor jó néhány egy csillagos kritikát olvashatunk. Ezek azonban nem tükrözik az igazságot, ezzel nem a filmet minősítették, csak Az Igazság Ligája rajongói bombázzák a stúdiót, amiért megsemmisítették Snyder univerzumát. Ez egy bosszú a #RestoreSnyderVerse hívőktől.

A „rajongói” kritikák között az egyik rajongó a következőt írja: „soha nem fogom támogatni a WB / DC filmeket semmilyen áron, amíg nem állítják vissza a SnyderVerse-t”. Egy másik: „Adják nekünk azt, amit akarunk! [Warner Bros.] Hallgassa meg egyszer a rajongókat, és a nyereséggel szemben az elégedettséget vegye figyelembe.” Vagy tovább böngészve egy másik rajongó egészen odáig ment, hogy „Kérem, Zack Snyder a valaha volt egyik legjobb rendező… Zack SnyderCut egy remekmű.”

Nem túl szép és elegáns ebben a formában kifejezni a véleményeket, főleg egy másik filmnél, ami nem tehet az egészről. Valószínűleg a Warner Bros. nem fogja figyelembe venni őket, hiszen többször is megerősítették, ennyi volt. Azt viszont sikerült elérni most, hogy a filmet ezekkel a negatív kritikákkal 10-ről 7,5-re rontották. A korábbi hibákból tanulva a Rotten Tomatoes arra kötelezi majd az értékelőket, hogy bizonyítékkal támasszák alá a kritikákat. És ezzel még aligha ért vége a rajongói támadás.

Godzilla Kong ellen
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Warner Bros.
Filmek

Néhány év múlva megvásárolhatják a Warner Bros.-t, és már a lehetséges vevő is megvan

Gazdát cserélhet a Warner Bros. Pictures, és ennek komoly hatásai lesznek a...

Warner Bros.
Filmek

A Warner Bros. 300-500 millió dolláros veszteséggel számol a 2023-as évben a sztrájkok miatt

A Warner Bros. már érzi a sztrájkok hatásait, több százmilliós veszteséggel számol.

Barbie
Filmek

A Barbie lett a Warner Bros. legjövedelmezőbb filmje az Egyesült Államokban

A Barbie legyőzte Christopher Nolan szuperhősét az Egyesült Államokban.

Barbie
Filmek

Hétfőn a Warner Bros. egy 15 éves rekordját döntötte meg a Barbie

A Barbie szárnyal a mozikban, és több rekordot is megdöntött hétfőn a...