Főoldal Filmek Colin Farrell Pingvinje két kerékre pattant, s motorral üldözi Selina Kyle-t a The Batman chicagói forgatásán
Filmek

Colin Farrell Pingvinje két kerékre pattant, s motorral üldözi Selina Kyle-t a The Batman chicagói forgatásán

Újabb forgatási képek a The Batman munkálatairól.

497
The Batman
Forrás: Warner Bros.

Múlt héten több forgatási képet is láttunk a várva-várt The Batman munkálatairól. A liverpooli forgatáson a karantén után Robert Pattinson újra feltűnt Bruce Wayne szerepében, kiszúrták Colin Farrell felismerhetetlenségig elmaszkírozott Pingvinjét, valamint Zoë Kravitz és John Turturro karakterit; előbbi Macskanő, míg Turturro Carmine Falcone szerepében.

Az európai forgatások után a produkció átköltözött a tengerentúlra, s már Chicago utcáin száguldoznak. Nem tudni, hogy az öreg kontinenst végérvényesen elhagyták, vagy átmenetileg költöztek csak át, de köszönhetően Mail Online lapnak néhány új képet kaptunk a főszereplőkről. Ezúttal egy motoros üldözést sikerült megörökíteni a szelek városában, ahol Oswald Cobblepot (Colin Farrell) üldözi Selina Kyle-t (Zoë Kravitz) egy kétkerekűn.

A lap jelentése szerint megállás nélkül, egész hétvégén folyt a munka:

A felismerhetetlenségig elmaszkírozott Colin Farrell a szombati napon egy nagy üldözési jelenetet forgatott Chicagóban. Colin egy barna kabátot és egy hozzá illő nadrágot viselt, miközben az éjszakai jelenetekhez egy nagy hátizsákot a hátára akasztottak. A jelenetben Pingvin üldözte Zoë Kravitz Macskanőjét.

Ebből a forgatási képből nagyon nehéz megmondani, hogy mit akar ábrázolni az adott jelenet. Egy lehetséges magyarázat lehet a mostani felvételre, hogy Pingvin az üldözés során megsérül, s ez a baleset vezet majd a védjegyévé vált „totyogáshoz”.

The Batman bemutatójára eredetileg jövő nyárig kellett volna várnunk, de néhány hete a Warner Bros. egészen 2022. március 4-éig halasztotta a bemutatót a koronavírus-járvány miatt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.