Főoldal Sorozatok Amerika Kapitány pajzsával könyörtelenül büntet U.S. Agent a The Falcon and the Winter Soldier forgatási videóján
Sorozatok

Amerika Kapitány pajzsával könyörtelenül büntet U.S. Agent a The Falcon and the Winter Soldier forgatási videóján

U.S. Agent könyörtelenül büntet.

429
The Falcon and the Winter Soldier

A tervek szerint Sam és Bucky Disney+ sorozata lett volna az első Marvel-sorozat, amit bemutatnak a Marvel Moziverzum berkein belül, azonban a koronavírus-járvány alaposan felforgatta a világ és a Marvel menetrendjét. A sorozatot augusztus végén mutatták volna be a Disney+ streamingszolgáltatón, ám tavasszal félbe kellett szakítani a prágai forgatást, így el kellett napolni a bemutatót.

Már nyár közepén hírt kaptunk, hogy a stáb visszatér Európába felvenni a hátrelévő jeleneteket, de csak most érkezett el a pillanat. A legújabb forgatási videón az látható, ahogy Amerika Kapitány pajzsával kis híján megöli ellenfelét Wyatt Russell színész új karaktere, U.S. Agent. A felvételt Prágában rögzítették, és bár az idei bemutatóról már lemondtunk, reméljük, hogy tavasszal bemutatják a várva-várt sorozatot.

A Bosszúállók: Végjáték végén Steve Rogers átnyújtotta pajzsát barátjának, Samnek, így a folytatásban új Kapitányt avatunk. Bár Rogers Samnek adta a pajzsot és a címet, az amerikai kormány nem nézi jó szemmel döntését, ezért saját zsoldosukat szeretnék a Bosszúállók új vezetőjének. Daniel Brühl visszatér Zemo Báró szerepében, de a józan ész azt diktálja, hogy nemcsak ő lesz a sztori problémaforrása, hanem U.S. Agent is.

Télen érkezik a WandaVision, és csak 2021 tavaszán fogják bemutatni Sam és Bucky sorozatát, de azért bízunk benne, hogy nem kell megvárnunk a Fekete Özvegy májusi bemutatóját, már a film előtt láthatjuk a Disney+ sorozatot.

The Falcon and the Winter Soldier
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...