The Falcon and the Winter Soldier

A The Falcon and the Winter Soldier így kapcsolódhat a Bosszúállók: Végjátékhoz

A Disney+ sorozata ezen a ponton is kapcsolódni fog a Bosszúállókhoz.

Miután Thanos csettintett a Végtelen háborúban, Clint Barton családja is elporladt, a hős felvette új alteregóját (Ronin) a képregényekből. Ezután úgy döntött hogy saját kezébe veszi az irányítást, s igazságot szolgáltat a világban, s végez mindenkivel, aki szerinte a csettintés után nem méltó az életre. A Végjátékban Fekete Özvegy éppen akkor érte utol a hőst, amikor a japán jakuzával leszámolt, s úgy tűnik, hogy ezt kibontják majd a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozatban is.

Az littlvinny Reddit-felhasználó lett figyelmes egy érdekes casting megosztásra, ami a Disney+ sorozat harmadik epizódja mellett jelent meg. A szemfüles rajongó az IMDb oldalán szúrta ki, hogy néhány olyan kaszkadőr neve is felkerült a sorozat neve mellé, akik összekapcsolhatják a filmet a sorozattal. Leon Ngo (mint egy jakuza motorkerékpáros) és Kawui Joa (mint egy jakuza bandatag) állítólag dolgozott a harmadik részen.

Általában megbízható forrásnak szokott bizonyulni az IMDb adatbázisa, persze porszem még így kerülhet a gépezetbe. Néhány éve valaki megviccelte a fél világot, amikor az egyik Marvel Studios alkotáshoz egy A-listás színészt adott az Ezüst Utazó szerepében. Talán ezúttal nem erről van szó, s tényleg hiteles forrásnak bizonyul a szereposztás, bár egyelőre csak találgatni tudunk, hogy mi lehet a sorozat és a film között a kapcsolat. Elképzelhető, hogy Sam és Bucky megpróbálják tisztázni Barton nevét a világ előtt.

Total
3
Shares
Previous Article

Online multiplayerrel érkezik nextgen gépekre az Overcooked

Next Article
Tenet

A Warner határozatlan időre eltolta a Tenet premierjét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!