Főoldal Filmek Patty Jenkins sem biztos abban, hogy idén moziba kerül a Wonder Woman 1984
Filmek

Patty Jenkins sem biztos abban, hogy idén moziba kerül a Wonder Woman 1984

Kicsi az esély arra, hogy Wonder Woman kasszát robbant télen.

520
Wonder Woman 1984

A Wonder Woman 1984 bemutatóját már többször is el kellett halasztani. A filmet eredetileg már tavaly novemberben bemutatták volna, ehhez képest még mindig nem mutatták be. Kitűzték nyárra a premiert, ám a koronavírus-járvány keresztül húzta a Waner Bros. számítását. A filmet több alkalommal is elcsúsztatták, legutóbb pedig december 25-ére tolták. De még ez sincs kőbe vésve.

A filmet jegyző Patty Jenkins rendező épp úgy várja a bemutatót, mint a rajongók, sajnos azonban a körülmények még mindig nem teszik lehetővé, hogy bemutassák a mozikban a filmet. A Variety készített interjút a rendezővel, aki úgy fogalmazott, hogy a folyamatosan változó körülmények miatt szinte lehetetlen megjósolni, mi lesz decemberben. Két hónappal a premier előtt bizonytalan az idei bemutató.

Ha nem a mozikban, akkor digitális formában be lehetne mutatni a filmet, ám Jenkins nemrég elvetette, és kitartanak a filmszínházak mellett. Perpillanat még nem opció, hogy az HBO Max adjon otthont a filmnek, de könnyen elképzelhető, hogy ez hamarosan megváltozik.

Nem hiszem, hogy bárki bármiben is biztos lehet most. Csak azt tudom, hogy milyen lesz a COVID lefolyása. Hihetetlenül szürreális. A legnagyobb az egészben, hogy egy kalandra szerződtem. Aláírsz a filmre, megírod a forgatókönyvet, leforgatod, megvágod, kijön a film és továbblépsz. Ehelyett három éve egy dolgot csinálok, a hét minden napján, és végül tönkremész a semmi miatt. Nincs bizonyíték arra a munkára.

Patty Jenkins

Nagyon nehéz helyzetben van a stúdió, hiszen a Tenet bukása után nem mer kockáztatni a Warner egy ilyen nagy költségvetésű filmnél, mint a Wonder Woman 1984. A fő problémát részben az okozhatja, hogy a tavasszal indult HBO Max streamingszolgáltató még nem elérhető minden országban, erősen korlátozott, ezzel pedig kockára tennék a bevételt. A jövőben a VOD nagyobb szerepet kap, hiszen már a Disney is afelé hajlik, hogy Disney+ legyen az elsődleges platform.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.