Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy gondolatait már Furiosa uralja

A színésznő legújabb szerepéről nyilatkozott.

Mióta George Miller bejelentette, hogy spin-offot kap a Mad Max egyik legizgalmasabb karaktere, Furiosa, akit korábban a mindig remek Chralize Theron alakított. A színésznővel nyilvánvalóan nem volt gond, tehát nem színészcseréről van szó, egyszerűen az új alkotás évtizedekkel korábban fog játszódni, és a fiatal Furiosat mutatja majd be. A hírek szerint egyébként több színésznő is versenyben volt a szerepért, a legtöbb lap szerint a leginkább a Megszállottak viadalából ismert Jodie Comer volt komoly esélyes a szerepre. Taylor-Joyon kívül még két színészt jelentettek be, Chris Hemsworth és a mostanában igen felkapott Yahia Abdul-Mateen II is feltűnik majd a filmben, az ő karaktereikről egyelőre semmit sem tudni.

A fiatal színésznőt természetesen rögtön meg is kérdezték a szereppel kapcsolatban.

Már rengeteget gondolok a szerepre, igazán erős belépőre lesz szükségünk. Rögtön beleszerettem a szerepbe, Charlize munkájára pedig egyszerűen nincsenek szavak. Egészen fantasztikus alakítást nyújtott, így meg sem fogok próbálni a nyomdokaiba lépni. Egyszerűen nem lenne értelme, nem tudnám megcsinálni. Valami nagyon mást kell csinálnunk.

Jó hír a rajongók számára, hogy a projekt kifejezetten jól áll, az előkészületek nagy részével már meg is vannak, így 2021-től foroghatnak a kamerák, a bemutató pedig 2022-re lehet ütemezve. Várhatóan Miller azután ássa bele magát a munkába, hogy elkészült a Three Thousand Years of Longing forgatásával.    

Total
1
Shares
Previous Article
Hollywood

Magyar színészek hollywoodi produkciókban

Next Article
Wonder Woman 1984

Patty Jenkins sem biztos abban, hogy idén moziba kerül a Wonder Woman 1984

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!