Wonder Woman 1984

Patty Jenkins újra megszólalt azzal kapcsolatban: hogy a Wonder Woman 1984 közvetlenül digitális formában kerüljön a rajongókhoz?

Lehet hogy csak VOD formában lesz elérhető?

Bár a Warner Bros. a Dűne és több DC bemutatóját is eltolta, a Wonder Woman 1984 neve mellett még mindig decemberi időpont szerepel, de ez bármelyik pillanatban megváltozhat. Ha követjük a világ történéseit, akkor kizártnak tartjuk, hogy 2020-ban látunk nagy blockbustert. A mozik többsége még nem nyitott ki, miközben az Egyesült Államok második legnagyobb mozihálózata, a Regal Cinames (Európában Cineworld néven tartja kézben a mozikat) ideiglenesen az összes mozit bezárta a tengerentúlon és az Egyesült Királyságban.

A körülmények miatt nem túl meglepő, ha a stúdiók a digitális platform felé fordulnak, s próbálják átvészelni ezt a nehéz időszakot. A Disney már tett egy próbát a Mulan élőszereplős feldolgozással, a Warner Bros. pedig a nézőket próbálta visszacsalogatni a mozikba a Tenettel. Előbbi esetében pontos számokat nem ismerünk, de Nolan új filmje eddig bukás. A Reuters készített nemrég egy interjút Patty Jenkins rendezővel, és természetesen a bemutató formájára is rákérdeztek.

Ha ezzel leállunk, akkor nem lesz visszafordítható a folyamat. Örökre elveszíthetjük a filmszínházakat. Megismétlődhet az, ami megtörtént a zeneiparral is, hogy a teljes ipar szétmorzsolódik és nem lesz nyereséges. Nem gondolnám, hogy egyikünk is egy olyan világban szeretne élni, ahol az egyetlen lehetőség csak az, hogy gyerekeinket saját nappalinkban ültetjük le filmet nézni, és randira sincs hová elmenni. Nagyon remélem, hogy képesek leszünk az elsők között visszatérni és elhozni mindenki életébe a filmet.Patty Jenkins

Ebből még úgy tűnhet, hogy elkötelezettek a mozik iránt, majd megosztott egy bejegyzést a közösségi médiában, ami kisebb felhördülést váltott ki a rajongók körében. Úgy tűnik, hogy egyszerre mutathatják be a filmet a mozikban és online – legalábbis erre utal a bejegyzésben.

Helyes. Még nem is esett szó arról, hogy közvetlenül a streamingszolgáltatóra kerül fel. Még mindig 100%-ban elmarad a Wonder Woman 1984 színházi élményétől, és továbbra is támogatjuk szeretett színházainkat.

Valószínűleg az előttünk álló néhány hétben meghozzák a döntést, hogy mikor és milyen formában mutatják be Gal Gadot, Chris Pine, Pedro Pascal és Kristen Wiig legújabb alkotását. A Wonder Woman 1984. 2020. december 26-án kerül a hazai mozikba.

Total
1
Shares
Previous Article
Fekete Özvegy

Várhatóan ez a másik Bosszúálló is feltűnik majd a Fekete Özvegy-filmben

Next Article
Thor Natalie Portman

Natalie Portman elszólta magát, hogy Jane Foster melyik történetét dolgozzák fel a képregényvilágból

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!