Wonder Woman

Gal Gadot 33-szor többet kapott a Wonder Woman 1984 szerepéért, mint az első részért

Gal Gadot fizetése megugrott.

Nem kevés fizetésemelést kapott Gal Gadot a Wonder Woman után, mert 33-szor többet kapott a folytatásért. A Vanity Fair jelentéséből kiderült, hogy Diana hercegnő szerepében Gal Gadot mennyit keresett a Wonder Woman 1984 szerepéért, miután az első rész alakításáért mindössze 300 ezer dollárt (nagyjából 92 millió forintot) kapott. Ha figyelembe vesszük, hogy a 2017-es film minden szempontból sikeres volt, nem meglepő, hogy Patty Jenkins megsokszorozta a főszereplő gázsiját.

A lap úgy tudja, hogy Gadot 10 millió dollárral lett gazdagabb a Wonder Woman 1984 főszerepe után, ami hatalmas ugrás a korábbi 300 ezerről. Bár első ránézésre hatalmas összegnek tűnik, de más kiadók megjegyezték, hogy az összeg még mindig lényegesen elmarad attól, mint amit a többi DC sztár kapott egy adott szerepért, például Jason Momoa, aki 14 millió dollárt kapott az Aquamanért. De legalább a Warner Bros. vezetői felismerték, hogy a színésznő munkája után megérdemel egy busásabb összeget, ha vele képzelik elkészíteni a harmadik részt.

A folytatást nyár elején mutatták volna be, azonban a koronavírus-járvány miatt többször is eltolták, jelenleg pedig decemberi premier szerepel a film mellett. Még korai az öröm, hiszen a Warner Bros. október elején eltolta a Dűne és több DC alkotás bemutatóját is, s a dolgok állása szerint nem valószínű, hogy év végén mozikba kerül a Wonder Woman 1984, ellenben Patty Jenkins még mindig kiáll amellett, hogy ne VOD-formában, hanem a mozikban mutassák be a második részt.

Total
5
Shares
Previous Article
Monster Hunter

Befutott a Milla Jovovich főszereplésével készült Monster Hunter - Szörnybirodalom teljes értékű előzetese

Next Article
Jackie Chan

Hírességek, akik sportolóként kezdték

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!