Wonder Woman 1984

A Warner Bros. hivatalosan is eltolta a Wonder Woman 1984 bemutatóját 2020 végére

2020 végén jön csak a Wonder Woman 1984.

Ahogy arról már néhány napja beszámoltunk nektek, a Warner Bros. az elmúlt néhány hétben azon tűnődött, hogy október 1-jén megtartsák-e a Wonder Woman 1984 bemutatóját a mozikban, vagy egy későbbi időpontra halasszák. Nos, nem sokkal korábban jött a megerősítés, és nem voltak légből kapott információk ezek, mert a filmet csak 2020 végén fogják bemutatni a mozikban. A legszomorúbb az egészben az, hogy ezúttal a stúdió nem árulta el, hogy melyik időpontban, mindössze későbbi időpont szerepel a film mellett.

Ha minden a tervezett szerint megy, akkor már rég túl lennénk a bemutatón, és éppen arról beszélnénk, hogy mit várhatunk majd a harmadik résztől. Ehhez képest a koronavírus-járvány feladta a leckét az idei évre, szinte teljesen átírta életünket, s egyúttal a bemutatókat is. A Wonder Woman 1984-et június elején szerették volna bemutatni, majd nyár közepére, és végül őszre csúsztatták, most azonban még távolabb került, mert a legjobb esetben csak télen kerül vászonra Gal Gadot főszereplésével készült képregényfilm.

A döntést pedig azzal indokolta a stúdió, hogy a járvány ismét rekordokat dönt, s Észak-Amerika legnagyobb városaiban a mozikat nem fogják megnyitni októberre, ez pedig komoly veszteséget okozna a költségvetésben. A pandémia idején kockázatos ilyen nagy költségvetésű alkotásokat bemutatni, noha a Tenet egy próba volt, még egyszer nem szeretné elpuskázni a lehetőséget. A Tenet múlt héten 20,2 millió dollárt hozott, ebből csaknem 10 millióval nyitott első hétvégén, azonban a számok messze elmaradnak a korábbi évektől. Bátran kijelenthetjük, hogy az első dominó elesett.

A Wonder Woman 1984 hivatalos megjelenési dátum nélkül szerepel a 2020-as naptárban.

Total
1
Shares
Previous Article

Már elérhető a Borderlands 3 utolsó kiegészítője

Next Article
Dűne

Információink szerint 2021-re csúszhat a Dűne bemutatója

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!