Főoldal Filmek Christian Bale lehet a Warner Bros. tartalékterve arra, ha Michael Keaton nemet mond Batmanre
Filmek

Christian Bale lehet a Warner Bros. tartalékterve arra, ha Michael Keaton nemet mond Batmanre

Christian Bale ismét Batman lehet?

527
Christian Bale Batman

Mint azt már mindenki bizonyára tudja, a Warner Bros. tárgyalásokat folytat a Batman visszatér főszereplőjét alakító Michael Keaton színésszel, hogy 1992 után ismét eljátssza a Sötét lovagot. Korábbi hírek szerint a The Flash-filmben Batman is szerephez jut, és szivárogtatások szerint egészen jelentős szerepet kap a karakter, mi több, Flash mellett ő lehet a másik főszereplő, és a sztori lényegében a harmincéves film folytatása is lehet.

Most azonban Jeremy Conrad (ComicBook) osztott meg egy egészen érdekes feltevést. Egy maréknyi sóval fogadjuk a legújabb pletykát, ami azt állítja, amennyiben a tárgyalások kudarcot vallanának Michael Keaton-nel, akkor a Warner Bros. a b tervhez fordul, vagyis a Sötét lovag-trilógia után Christian Bale újra Batman lehet. És itt szögeznénk le, hogy egyik jelentés sem tartalmazza Ben Affleck visszatérését Az Igazság Ligája szerepe után.

Erősen megkérdőjelezhető, hogy mennyi valóságalapja van a mostani pletykának, hiszen Christian Bale több alkalommal is egyértelművé tette, hogy csak abban az esetben hajlandó visszatérni Bruce Wayne szerepében, ha Christopher Nolan lesz a rendező. A gond ezzel csak az, hogy a The Flash-filmet a papírforma szerint nem Nolan, hanem a Stephen King AZ adaptációját készítő Andy Muschietti lett a befutó.

Egy még vadabb pletykáról is hallottunk már, a legvégső esetben Michelle Pfeiffer lehet Flash társa az önálló filmben, miután Keaton és Bale is visszautasítja a szerepet. Egyik pletykát sem erősítették még meg, de úgy tűnik a terv az, hogy folytatódik Bruce Wayne és Batgirl története, miután Tim Burton nyitva hagyta a kiskaput, azaz cliffhangerrel vetett véget a filmnek.

Christian Bale Batman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.