Főoldal Játékok Demót kap a Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edtion
Játékok

Demót kap a Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edtion

Emellett egy csomó újdonságról rántották le a leplet.

718
Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition megjelenés

A május végén bejelentett megjelenési dátum után itt a következő jó hír a Final Fantasy fanoknak. A közkedvelt akció-RPG várva-várt felfrissített verziója, a Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition egy ingyenes Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition Lite demó verzióban is elérhető lesz. A demó keretében a kalandorok belevághatnak a játék első három pályájába egyedül. Emellett az interneten keresztül akár másokkal együtt is játszhatunk, a cross-play támogatásnak köszönhetően. Emellett a teljes verzióval rendelkezők többjátékos meneteket hostolhatnak a Lite játékosok számára. Így egy teljes négy fős csapattal verekedjék át magukat a 13 pályáján a játék csupán egyetlen példányával. A Lite verzió mentése átvihető a teljes játékba, így a játékosok onnan folytathatják kalandjukat, ahol abbahagyták.

Bemutatkoztak továbbá a remaszterelt változat újdonságai is, amik még emlékezetesebbé teszik majd kalandjainkat. Az új ’Mimic’ funkció mellett, amivel a játékosok magukra ölthetik az útjuk során megismert karakterek külsejét, az alábbi lehetőségek várnak még rájuk:

  • Gyors csevegés: Az új taktikus parancsokkal egyszerű szöveges instrukciókat adhatunk csapattársaiknak az internetes játék során.
  • Varázsidőzítő: Az új Timer mechanika segít szinkronizálni és egyesíteni varázslatainkat, hogy teljesen erejükkel csaphassunk le ellenfeleikre.
  • UI javítások: A megnövelt alapanyag tárhellyel kalandjaink jóval gondtalanabbak lesznek, az új minitérképpel pedig jobb taktikai rálátásunk lehet a környezetre.
  • További nehézségi fokozatok: A fő szcenárió teljesítését követően a bátor kalandorok számára még nehezebb pályák válnak elérhetővé, mint a Mine of Cathuriges, mely számos új kihívást és pusztító ellenfelet tartogat. Ezek a kihívást jelentő plusz pályák kizárólag a teljes változatában érhetők el.
  • Frissített zenék: Több, mint 50 kifejezetten a játékhoz újrakomponált zene az eredeti játék zeneszerzője, Kumi Tanioka közreműködésével, köztük a közkedvelt Sound of the Wind és Starry Moonlit Night számok újravett változataival.

A Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition 2020. augusztus 27-én jelenik meg PlayStation 4-re, Nintendo Switch-re, valamint iOS és Android készülékekre.

Szerző
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars Hunters
Nintendo

Már elérhető a Star Wars: Hunters

Megjelent az új mobilos Star Wars játék.

Days Gone
PlayStation

Kiderült, hogy miért nem kaphat folytatást a Days Gone

A Sony sosem rajongott igazán a zombis játékért.