Főoldal Filmek J.J. Abrams elárulta, hogy Kylo Ren miért visel maszkot a Skywalker korában
Filmek

J.J. Abrams elárulta, hogy Kylo Ren miért visel maszkot a Skywalker korában

A maszk annak lehet szimbóluma, hogy Kylo Ren melyik utat választotta.

594
Kylo Ren

A maszk annak lehet szimbóluma, hogy Kylo Ren melyik utat választotta.

A Skywalker kora rendezője, J.J. Abrams elmondta, hogy különleges oka van annak, hogy Kylo Ren visszatért a maszkhoz, de hogy pontosan mi is az, nem szerette volna elárulni a bemutató előtt. Az utolsó Jedikben Kylo Ren széttörte a maszkot, miután szembeszállt Snoke legfőbb vezérrel, de ahogy a Skywalker kora előzeteseiben is láttuk, a folytatásra összeragasztotta, de Abrams szerint ennek egyfelől tervszerű, másrészt pedig gyakorlati haszna van.

A közelmúltban több dolgot is megtudtunk a Skywalker-saga befejező részéről (ilyen az új Erő-képesség), de még mindig rengeteg kérdés van a történet befejezésével kapcsolatban. Egy korábbi interjúból megtudtuk, hogy mi inspirálta őket az összeragasztás mellett, most a Collider ismét a sisakról kérdezte a rendezőt:

Sokáig nem lehetett tudni, hogy Kylo Ren melyik oldalt választja, még azok után sem, hogy Az ébredő Erőben megöli saját apját, azaz Han Solót, mert így is voltak olyan pillanatok, amikor vívódott a sötétség és a fény között. Ezt a belső vívódást láttuk Az utolsó Jedikben is, ahol végig viaskodott Snoke legfőbb vezérrel, s csak az utolsó harmadban döntötte el, hogy hűséges lesz a Sötét oldalhoz. Ezt igazolja Abrams kijelentése is, miszerint a maszk hűséget jelent a Sötét Oldalhoz, de hogy mi mást jelent még az összeragasztott maszk, csak két hét múlva derül ki.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...