Wide Screen
Image default
Játékok

Sokak által várt javítások érkeznek a Death Strandingbe

A legfrissebb patch december közepén érkezik majd.

Maga Hideo Kojima kezdte el promózni a Death Stranding legfrissebb újításait Twitteren. Sokan tapasztalhatták akik játszották a játékot, hogy a PV-ket jelző Odradek szenzor néha hiába jelez, vadul forgatni kell a kamerát, mert bizony a rakomány kitakarja. Ezentúl áttetsző lesz a jelzés, ahogy a video is bemutatja.

Az update másik fontos része a mindenfelé széthagyott járműveket érinti. Az utóbbi hetekben divattá vált ugyanis, hogy páran a játék közösségi funkcióit kihasználva teherautókat pakoltak olyan pontokra, hogy ne lehessen tőlük továbbjutni. Ezeket is lehetőségünk lesz kitörölni ha szükséges, kivéve az Öszvérek járgányait.

A november eleje óta elérhető játék gameplay része megosztotta ugyan a játékosokat, a sztori is erősen függ az egyéni ízléstől, de abban majdnem mindenki egyetért, hogy a színészi alakítások remekül sikerültek (mi is dicsértük). Ennek állít emléket egy friss trailer, amelyet most amolyan bónusznak adunk.

Még több a témában...

Érkezik az új Darksiders konzolokra is

Fonyódi Dávid

Medievil, ahogy a fejlesztők látják

Sinka Tamás

Alaposan elcsúsztatták a Marvel’s Avengers megjelenését

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon