Főoldal Filmek Terminator: Sötét végzet rendezője nem akarta megfiatalítani Arnold Schwarzeneggert
Filmek

Terminator: Sötét végzet rendezője nem akarta megfiatalítani Arnold Schwarzeneggert

Terminator: A sötét végzet rendezője nem akarta megfiatalítani Arnold Schwarzeneggert

605
Terminátor

Tim Miller a Screenrantnek elmondta, hogy meg sem fordult a fejében, hogy megfiatalítsa Arnold Schwarzeneggert a novemberben mozikba kerülő Teminator: Sötét végzet című filmben.

A hatodik Terminator-film lesz a széria második rebootja a 2015-ös Terminator: Genysis után, és valahol a második film után fogja felvenni a fonalat, figyelmen kívül hagyva a többi filmet. Azonban a Sötét végzet nem csak emiatt lesz emlékezetes, hanem hogy hosszú idő után újra feltűnik a széria egyik központi alakja, Sarah Connor szerepében ismét Linda Hamiltont láthatjuk.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A Sötét végzetben Arnold Schwarzenegger visszatér ikonikus karakteréhez a T-800-as terminátorhoz, de a szerepéről sok konkrétum még nem látott napvilágot. Az eddigi előzetesek nem sokat árultak el a szerepéről, sokkal inkább Linda Hamilton és a többi női főszereplő karakterét helyezték a középpontba. Viszont szinte biztosra vehetjük, hogy nem csak egy cameo erejéig fog feltűnni az exkormányzó – amellett, hogy a karakterét a filmben Carl-nak hívják és drapériákat árul. Ebből is látszik, hogy az eddigiektől egy igencsak eltérő T-800-ast láthat a közönség a mozivásznon. Ennek ellenére a rendező Tim Miller egyértelművé tette, hogy nem fog alkalmazni semmilyen digitális technikát annak érdekében, hogy megfiatalítsa Arnoldot a filmben.

A Men’s Healt-nek mesélt erről a rendező:

Elő nem fordulhatott, hogy digitálisan dolgozzunk Arnold megjelenésén, meg akartuk mutatni, hogy mit jelent egy bizonyos kort megélni, egy olyan embernek akire hősként tekintenek.

Miller azt is elmondta, hogy Schwarzenegger 73 éves korában is tökéletes formában van, köszönhetően a testépítő múltjának.

Linda Hamilton visszatérésével több korábbi karakter is visszatér a Terminator franchiseból. Mellettük, John Connor is tiszteletét teszi a filmben, méghozzá Edward Furlong alakításában, azonban a filmhez tartozó kreatív anyagok egyikén sem szerepelt, és a szerepe sem teljesen egyértelmű a mostani filmben. Mindannyiunk örömére, a Terminator: Sötét végzet lesz az első ami R korhatár-besorolást kapott Terminator film Az ítélet napja óta.

Terminátor: Sötét végzet

A digitálisan megfiatalított karakterek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek manapság, ahogy azt láthattuk már idén a Marvel kapitányban is, ahol Samuel L. Jackson és Clark Gregg “esett áldozatul” a technikai fejlődésnek. Szerencsére azonban a fejlettség már olyan szinten van, hogy ez szinte észrevehetetlen volt a filmben. Schwarzenegger korábban már szerepelt ilyen módon Terminator filmben, méghozzá a 2009-es Terminator: Megváltásban, ahol az arcát digitális utómunka segítségével rakták rá egy testdublőrre, amikor még Kalifornia kormányzója volt. Emellett a Terminator: Genysisben is volt egy jelenet, ahol kicsit fiatalítottak rajta, abban a jelenetben amikor a Sarah Connor által papának hívott T-800-as csap össze az 1984-es énjével.

Mi már kíváncsian várjuk a filmet, mert akárhányadik alkalommal is rebootolják újra a T-800-as történetét mindig kíváncsian várjuk mit sikerül kihozni belőle. Kevesebb két hónap múlva minden kiderül, a film magyarországi premierje október 31-én lesz. Nektek, hogy tetszett a film előzetese? Írjátok meg kommentben és olvassátok el korábbi anyagainkat a mozival kapcsolatban.

Szerző

Imádom a mozgóképeket, legyen az film, sorozat, doku, rövidfilm vagy csak egy ötletes klip. Minden jöhet. És néha még írok is róluk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Terminátor: Sötét végzet
Sorozatok

Linda Hamilton nagy rajongója a sorozatnak, de nem fogja megnézni Stranger Things 5. évadát

Linda Hamilton kulcsszereplőt játszik a Stranger Things 5. évadában, de egy bizonyos...

Ragadozó
Filmek

Arnold Schwarzenegger vendégszerepet kaphat a Préda folytatásában?

A Préda rendezője a Ragadozó főszereplőjének visszatérésére utalt.