Wide Screen
Image default
Filmek

James Cameron ígéri, hogy R-besorolású lesz a Terminátor: Sötét végzet

A héten megérkezett a Terminátor: Sötét végzet első előzetese, azonban nem aratott akkora sikert, mint arra számítani lehetett.

Miután James Cameron a Terminátor 2. – Az ítélet napja után visszakapta a jogokat, a Terminátor: Sötét végzettel egy új korszak veszi kezdetét, amely eltipor minden folytatást a második film óta. A Sötét végzet olyannyira az alapokhoz nyúl vissza, hogy a franchise két ismert főszereplőjét, Sarah Connort (Linda Hamilton) és az Arnold Schwarzenegger által életre keltett karakterek is visszatérnek – még nem tudni, hogy robotot vagy azt az embert játssza, akiről mintázták a kiborgokat.

A Terminátor franchise eddig összesen öt filmet számlál, amelyből az első három R-besorolást is kapott, azonban a 2009-ben bemutatott Terminátor – Megváltás változást hozott a szériába, mert attól kezdve már PG-13-as karikával mutatták be az új részeket a mozikban, hogy szélesebb körben szólítsák meg a közönséget, csakhogy a siker elmaradt az új részeknél. Éppen ezért Tim Miller és James Cameron úgy döntött, hogy R-besorolást kap az új Terminátor.

A The Terminator Fans tett közzé egy interjút James Cameronnal, ahol a producer megerősítette, hogy a lehető legnagyobb karikát kapja a Terminátor: Sötét végzet:

Úgy gondolom, hogy a Sötét végzet hangvételben is legalább annyira közvetlen folytatása a T1-nek és a T2-nek, mint narratívában: R-besorolást kap, komor, durva, gyors, intenzív és egyenes. Az egész történet 36 órát ölel fel. Ez nem egy grandiózus, komplex sztori. Egyszerűen csak a karakterekre koncentrál. Nagyon mai, nagyon jelenidejű, egy zseniális menet.

James Cameron

Reméljük, a Paramount Pictures stúdió nem tesz keresztbe Cameronnak, s inkább a mainstream rajongókat szólítják meg az új történetben, nem pedig családfilmként mutatják be a franchise legújabb részét.

A Terminátor: Sötét végzet országos bemutatója október 31-én lesz.

Még több a témában...

Az Avatar 2 miatt nem lehet Stephen Lang a Deadpool 2 Kábelje?

Kévés Bence Mihály

Linda Hamilton újra feltűnt a Terminátor 6 forgatásán

Kévés Bence Mihály

Ritka Predator forgatási fotó Van Damme eredeti ragadozójáról

Kurdics Zoltán Gábor

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább