Wide Screen
Image default
Gamer

Halmozza a sikereket a Gears 5

Rekord számokat hoz a The Coalition legújabb Gears játéka, amelyet olyan nagyra becsül a külföldi szaksajtó.

Amióta a Microsoftnál az Xbox One szériák futnak, azóta kevés olyan igazán jó exkluzív játék jelent meg a konzolcsaládra. Abba a párba beletartozik a Halo 5 Guardians, a Forza részek, a Sea of Thievs és a Gears of War 4. Ebbe a nem túl hosszú és acélos társaságba eresztette bele a The Coalition Gears széria következő részét, amely szép emlékeket fog hagyni nekünk a One konzolokról.

Nem indult jól a Gears 5 sem a sok technikai hiba miatt, azonban többek között a Game Pass-os elérhetőségének köszönhetően a nyitóhéten egészen egyszerűen megduplázta az előző rész játszottságát. Ez körülbelül 3 millió felhasználót tesz ki, amelyik egy igazán tisztes szám. Hogy jobban kontextusba tudjuk helyezni, a Halo 4 óta ezzel a Microsoft Studios játékkal játszottak egy időben a legtöbben. Hatalmas teljesítmény ez a The Coalitiontól, azonban nem minden érdem nélküli. A szerintünk és a külföldi szaksajtó szerint is egy olyan alkotást sikerült ház alá hozniuk a Microsoftnak, amelyikre régen vágytak már a redmondiak a Sony sikerei miatt.

A Gears 5 szeptember 6-án kapott egy korai hozzáférést és szeptember 10-én vált mindenki számára elérhetővé Xboxon és PC-n. Nem is olyan sokára a mi tesztünk is érkezik a játékról, amelyben már előre elmondhatjuk, hogy többségében pozitív jelzőket lehet majd az alkotásról olvasni.

Még több a témában...

[E3 2019] Kiszivárgott egy kis játékmenet a Marvel’s Avengersből

Héja Szabolcs

Ilyen közel az új Call of Duty bejelentése?

Héja Szabolcs

Újra kapunk állatkert szimulátort a Frontiertől!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább