Halmozza a sikereket a Gears 5

Rekord számokat hoz a The Coalition legújabb Gears játéka, amelyet olyan nagyra becsül a külföldi szaksajtó.

Rekord számokat hoz a The Coalition legújabb Gears játéka, amelyet olyan nagyra becsül a külföldi szaksajtó.

Amióta a Microsoftnál az Xbox One szériák futnak, azóta kevés olyan igazán jó exkluzív játék jelent meg a konzolcsaládra. Abba a párba beletartozik a Halo 5 Guardians, a Forza részek, a Sea of Thievs és a Gears of War 4. Ebbe a nem túl hosszú és acélos társaságba eresztette bele a The Coalition Gears széria következő részét, amely szép emlékeket fog hagyni nekünk a One konzolokról.

Nem indult jól a Gears 5 sem a sok technikai hiba miatt, azonban többek között a Game Pass-os elérhetőségének köszönhetően a nyitóhéten egészen egyszerűen megduplázta az előző rész játszottságát. Ez körülbelül 3 millió felhasználót tesz ki, amelyik egy igazán tisztes szám. Hogy jobban kontextusba tudjuk helyezni, a Halo 4 óta ezzel a Microsoft Studios játékkal játszottak egy időben a legtöbben. Hatalmas teljesítmény ez a The Coalitiontól, azonban nem minden érdem nélküli. A szerintünk és a külföldi szaksajtó szerint is egy olyan alkotást sikerült ház alá hozniuk a Microsoftnak, amelyikre régen vágytak már a redmondiak a Sony sikerei miatt.

A Gears 5 szeptember 6-án kapott egy korai hozzáférést és szeptember 10-én vált mindenki számára elérhetővé Xboxon és PC-n. Nem is olyan sokára a mi tesztünk is érkezik a játékról, amelyben már előre elmondhatjuk, hogy többségében pozitív jelzőket lehet majd az alkotásról olvasni.

Total
1
Shares
Previous Article
Terminátor

Terminator: Sötét végzet rendezője nem akarta megfiatalítani Arnold Schwarzeneggert

Next Article

M. Night Shyamalan két új filmet is készít a Universallal

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!