Wide Screen
Image default
Filmek

[SDCC2019] James Cameron megerősítette Edward Furlong, azaz John Connor visszatérését

Nemcsak Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton tér vissza a Terminátor: Sötét végzetben, hanem Edward Furlong, azaz John Connor is.

A San Diego-i Comic-Con első napját a Paramount Pictures és a Terminátor: Sötét végzet stábja indította, ahol az új rész legfontosabb szereplői egytől-egyig képviseltették magukat. A Hall H teremben az előadást James Cameron, a film producere indította, aki sajnos nem tudott eljönni az Avatar következő rész forgatásai miatt – a háttérben is javában forgatták a vízalatti jeleneteket – azonban azt megerősítette élő kapcsolásban, hogy a franchise oszlopos tagja, John Connor ott lesz a Terminátor: Sötét végzetben.

Furlong még 1991-ben a Terminátor 2. – Az ítélet napja második részben csatlakozott Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton pároshoz, azonban az azt követő részekkel kis híján bevégezték a franchise jövőjét, és Schwarzeneggeren kívül senki sem tért vissza mindeddig. Tim Miller és James Cameron a gyökerekhez mentek vissza, a második rész óta megjelent valamennyi folytatást eltörölnek, miközben megágyaznak a jövő tehetségei előtt is, hiszen a visszatérő karakterek mellett újakat is köszöntünk ősszel. Az új színészek táborát erősíti Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna és Diego Boneta.

John Connor ugyanakkor még a Comic-Conon sem fedte fel magát, a bővített előzetesben sem láttunk a karakterére utaló jelet, így aligha kap sok szerepet a filmben majd, amit teljes egészében Tim Miller rendező gondozására bízott James Cameron. Azt azonban megerősítették, hogy Schwarzenegger T-800-as karakterét Carl-nak hívják a filmben, és Sarah Connor a küldetés végén szeretné megölni majd.

A Terminátor: Sötét végzet országos bemutatója október 31-én lesz.

Terminátor: Sötét végzet

Még több a témában...

A 20th Century Fox már meg is találta a Deadpool 2 rendezőjét?

Czanik Gergely

[SDCC 2019] Rachel Weisz elárulta, hogy hány Fekete Özvegy lesz Scarlett Johansson szólófilmjében

Kévés Bence Mihály

James Cameron: Reboot és sorozat készül a Két tűz közöttből

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább