x
Játékok

Így alakul a szeptember közepe-eleje Angliában játékeladási szempontból

Nem hoz túl sok váratlan szereplőt a szigetország lakossága által legtöbbet vásárolt játékok eheti listája.

Így alakul a szeptember közepe-eleje Angliában játékeladási szempontból
 • Publishedszeptember 16, 2019

Nem hoz túl sok váratlan szereplőt a szigetország lakossága által legtöbbet vásárolt játékok eheti listája.

Az előző pár hónapban igazán szegényes volt a játék választék, ugyanis a nyáron a szokás szerinti uborkaszezon volt a játékok megjelenése között. Azonban ahogy jött a szeptember, úgy robbantotta be az ajtót a sok jobbnál-jobb alkotás, hogy az ember csak kapkodja a fejét ide-oda a sok újdonság mellett. Egy igazán fontos piac adatait látva (Anglia) elmondhatjuk, hogy ezek az alkotások népszerűek is.

  1. Borderlands 3
  2. Gears 5
  3. eFootball PES 2020
  4. NBA 2K20
  5. GreedFall
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Spyro Reignited Trilogy
  8. Grand Theft Auto V
  9. Crash Team Racing Nitro-Fueled
  10. Super Mario Maker 2

 

A szigetország lakói között a Gearbox agymenése a legkelendőbb. Már tesztelés alatt áll nálunk is a játék, így elmondhatjuk, hogy Claptrap által sokszor fémjelzett kaland még mindig szörnyen szórakoztató. Az ezüst érmet a Microsoft jelenlegi legnagyobb exkluzív alkotása kaparintotta meg, amely nagyon-nagyon jól sikerült. A dobogó legalsó foka a FIFA talán egyetlen kihívójának jutott, ami az ország történelmét és a futball iránti rajongás szintjét nézve nem meglepő. Említendő még a listán a GTA V, amely már lassan szinte “ezer éve” van a listán. Továbbá a Spiders nagy dobása, a Greedfall is egészen előkelő pozíciót halászott össze magának.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.