Főoldal Filmek A Warner év vége előtt forgatni kezdi a Matt Reeves-féle The Batman-filmet
Filmek

A Warner év vége előtt forgatni kezdi a Matt Reeves-féle The Batman-filmet

A legfrissebb hírek szerint 2019 végén megkezdődik a The Batman szereplőválogatása, ami nem sok jót jelent Ben Afflecknek.

611
Ben Affleck Batman

A legfrissebb hírek szerint 2019 végén megkezdődik a The Batman szereplőválogatása, ami nem sok jót jelent Ben Afflecknek.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint biztosra vehetjük, hogy Matt Reeves új főszereplőt keres a The Batmanre, miután Ben Affleck távozása teljesen biztos. A lap azzal számol, hogy még év vége előtt kiderül, hogy ki lesz a Sötét lovag, ugyanis 2019 novemberében kezdődik a gyártás, s addigra színészt kell találni a szerepre. Ha minden jól megy, akkor 2020 év végi, de sokkal valószínűbb egy 2021-es premierdátuma lesz a filmnek.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Szigorú titoktartás előzi meg a The Batman cselekményét, semmit sem tudni, hogy A majmok bolygója franchise rendezője mennyire írta át Chris Terrio és Ben Affleck „csodálatos” forgatókönyvét, igaz olvashattunk pletykákat arról, hogy talán a szóló film egy jóval fiatalabb denevéremberre fókuszál majd, ezért is indokolt, hogy Afflecket leváltsák. A direktor korábban megerősítette, hogy a film cselekménye nem a Frank Miller által megrajzolt Year One képregény alapján fog elkészülni.

A Warner Bros. stúdió párhuzamosan több képregényalkotáson is dolgozik jelenleg, köztük a szintén évek óta beígért The Flashen, egy A zöld lámpás alkotáson, de Black Adam, Cyborg, Supergirl, Nightwing és a Birds of Prey szereplők is önálló részeket kapnak, illetve a DC Moziverzum egyik legsikeresebb karaktere, Aquaman is biztosan kap második részt az elsöprő első rész fogadtatása után.

2019-ben a stúdió mindössze csak két filmet fog bemutatni, a Shazam!-ot és a Joker eredettörténetet. A Shazam! április 4-én érkezik a mozikba, míg Joaquin Phoenix-féle Jokert október 4-én láthatjuk. Sokáig úgy tűnt, hogy a Wonder Woman második részét november 1-jén láthatjuk a mozikban, azonban a stúdió a Star Wars: Episode IX karácsonyi bemutatója miatt inkább eltolta bő félévvel a Csodanő premierét, így csak 2020 június 5-én kerül bemutatásra a folytatás. 2020 elején Margot Robbie nevével fémjelzett Birds of Prey kerül bemutatásra (2020. február 7.)

Batman Flash

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.