Wide Screen
Image default
Filmek

Egy új Marvel Kapitány képpel gazdagodtunk, miközben felfedték a játékidőt is

Egy új képet kaptunk a Marvel Kapitány főhőséről, miközben az egyik amerikai mozioldal leleplezte, hogy milyen hosszú lesz a Marvel Moziverzum első női szuperhősfilmje.

A Marvel az idei év első szuperhősfilm bemutatójára készül, ugyanis március 7.-én országszerte bemutatják a Marvel Moziverzum huszonegyedik részét, a Brie Larson színésznő főszerepében érkező első női önálló szuperhősfilmet, a Marvel Kapitányt. A film cselekményét és karaktereit nagy homály fedi, a stúdió meglehetősen szűkszavú, bár az elmúlt hetekben több pletykát is olvashattunk Jude Law titokzatos szerepéről. A rajongókat az foglalkoztatja leginkább, hogy Law a filmben talán nemcsak Mar-Vellt játssza, hanem Ron-Yoggot, amiről minap szintén kaptunk utalást egy frissen leleplezett játékbábun.

Az AMC mozis oldalán a hirdetményben 2 óra 10 perc szerepel, vagyis ha levesszük a film játékidejéből a stáblistát, akkor egy picivel kevesebb, mint két órás játékidőt kapunk. Marvel-film kapcsán viszont nem szabad megfeledkeznünk a stáblista végéről sem, ahol legalább egy utalással biztosan találkozni fogunk valamelyik következő alkotásra, itt most alighanem az áprilisban érkező Bosszúállók: Végjáték kap felvezetést, ahol Carol Danvers is kesztyűt húz a Bosszúállókkal Thanos ellen. Sokatmondónak közel sem nevezhető, hogy milyen hosszú lesz a film, legfőképpen nem a minőségéről, ugyanis a két óra bőven elég arra, hogy egy szuper kis történetet kapjunk Carol Danvers ’90-es években játszódó kalandjáról.

A USA Todaynak hála kaptunk egy hivatalos képet a filmből, amin szintén a címszereplőt csodálhatjuk meg a Kree harcosok jellegzetes zöld színű egyenruhájában, fején pedig a képregényekben sokat megrajzolt mohawk nevű sisakkal.

Marvel Kapitány

A Marvel Kapitány eddig két előzetessel gazdagodott, de már tudjuk, hogy hamarosan  érkezik a következő videó is, amit az ESPN tévécsatornán fognak bemutatni az egyetemi amerikaifutball-meccs nagyszünetében jövő héten magyar idő szerint kedd hajnalban.

Még több a témában...

Bosszúállók: Végtelen háború forgatási képek

Kévés Bence Mihály

Észbontó képek érkeztek A galaxis őrzői vol. 2.-ből

Kévés Bence Mihály

A Marvel megtalálta a Doctor Strange 2 rendezőjét

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább