Jude Law Marvel Kapitány

Jude Law nem is egy, hanem két karaktert játszik a Marvel Kapitányban?

Egy rajongói teória szerint a Marvel Studios azért titkolózik annyit Jude Law szerepe miatt, mert a színésznek több szerepet is lesz a Marvel Kapitányban.

Egy rajongói teória szerint a Marvel Studios azért titkolózik annyit Jude Law szerepe miatt, mert a színésznek több szerepe is lesz a Marvel Kapitányban.

A Bosszúállók: Végjáték mellett leginkább az foglalkoztatja a rajongókat, hogy kit játszik Jude Law a márciusban érkező Marvel Kapitányban. Az elmúlt hónapokban látszólag többször is megerősítették Law szerepét a filmben, előbb egy Funko játékfigura borítóján tűnt fel a karakter neve, majd múlt héten a Marvel Kapitány hivatalos oldalán a leírásban olvashattunk a szerepről, amit később a stúdió ügyesen próbált eltüntetni egy korrekcióval. A rajongók most viszont azon tanakodnak, hogy mi van, ha Jude Law két karaktert is játszik az év egyik nagy kasszasikerében. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Marvel egészen furcsa módját választotta a Marvel Moziverzum első női szuperhősfilm reklámozásának, hiszen az előzetesek mellet szinte semmit sem árul el Carol Danvers (Brie Larson) önálló alkotásáról. Kínkeservesen derült fény arra is, hogy pontosan melyik évben játszódik a történet, de a stúdió valamiért nagyon titkolózik. A Marvel oldalán Jude Law karakterét a Starforce parancsnokának írták le, akire Mar-Vellként hivatkoznak, de ezt később módosították, s törölték a nevet a leírásból, amit sok rajongó nem ért. Szerintük ugyanis ezzel szeretnék leplezni azt, hogy sokkal nagyobb szerepet játszik a filmben, mintsem hogy ő lesz Mar-Vell, hiszen főhősnő legnagyobb nemezisét, Yon-Rogg gonosz karaktert is életre kelti.

A képregények szerelmesei találkozhattak már a Mar-Vell névvel, ugyanakkor teljesen ismeretlen lehet a mozi szerelmeseinek, miközben sokkal ismertebb és mélyebb múlttal bíró Yon-Rogg csalogatóbb lehet a szuperhősfilmek kedvelőinek, akit a képregényekben is részletesebben tárgyaltak már. Mar-Vell egy gazember, akit évtizedekkel korábban megöltek a képregényekben, és csak a közelmúltban támadt fel, akkor is egy rövid időre. Talán a Marvel is azokban a szereplőkben bízik jobban, akiket a közvéleményben is jobban megalapoztak, s így a film főgonosza valóban Yon-Rogg lehet. Vagy mégsem? Március 7-én kiderül, ugyanis akkor mutatják be hazánkban a Marvel Kapitányt a mozikban.

Marvel Kapitány Jude Law

Total
1
Shares
Previous Article
2019 legjobban várt 10 játéka

2019 legjobban várt tíz játéka

Next Article

Vitae Nec Adipiscing Quis Semper Quam Tellus Nascetur Mollis

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!