Wide Screen
Image default
Filmek

Jude Law nem is egy, hanem két karaktert játszik a Marvel Kapitányban?

Egy rajongói teória szerint a Marvel Studios azért titkolózik annyit Jude Law szerepe miatt, mert a színésznek több szerepe is lesz a Marvel Kapitányban.

A Bosszúállók: Végjáték mellett leginkább az foglalkoztatja a rajongókat, hogy kit játszik Jude Law a márciusban érkező Marvel Kapitányban. Az elmúlt hónapokban látszólag többször is megerősítették Law szerepét a filmben, előbb egy Funko játékfigura borítóján tűnt fel a karakter neve, majd múlt héten a Marvel Kapitány hivatalos oldalán a leírásban olvashattunk a szerepről, amit később a stúdió ügyesen próbált eltüntetni egy korrekcióval. A rajongók most viszont azon tanakodnak, hogy mi van, ha Jude Law két karaktert is játszik az év egyik nagy kasszasikerében.

A Marvel egészen furcsa módját választotta a Marvel Moziverzum első női szuperhősfilm reklámozásának, hiszen az előzetesek mellet szinte semmit sem árul el Carol Danvers (Brie Larson) önálló alkotásáról. Kínkeservesen derült fény arra is, hogy pontosan melyik évben játszódik a történet, de a stúdió valamiért nagyon titkolózik. A Marvel oldalán Jude Law karakterét a Starforce parancsnokának írták le, akire Mar-Vellként hivatkoznak, de ezt később módosították, s törölték a nevet a leírásból, amit sok rajongó nem ért. Szerintük ugyanis ezzel szeretnék leplezni azt, hogy sokkal nagyobb szerepet játszik a filmben, mintsem hogy ő lesz Mar-Vell, hiszen főhősnő legnagyobb nemezisét, Yon-Rogg gonosz karaktert is életre kelti.

A képregények szerelmesei találkozhattak már a Mar-Vell névvel, ugyanakkor teljesen ismeretlen lehet a mozi szerelmeseinek, miközben sokkal ismertebb és mélyebb múlttal bíró Yon-Rogg csalogatóbb lehet a szuperhősfilmek kedvelőinek, akit a képregényekben is részletesebben tárgyaltak már. Mar-Vell egy gazember, akit évtizedekkel korábban megöltek a képregényekben, és csak a közelmúltban támadt fel, akkor is egy rövid időre. Talán a Marvel is azokban a szereplőkben bízik jobban, akiket a közvéleményben is jobban megalapoztak, s így a film főgonosza valóban Yon-Rogg lehet. Vagy mégsem? Március 7-én kiderül, ugyanis akkor mutatják be hazánkban a Marvel Kapitányt a mozikban.

Marvel Kapitány Jude Law

Még több a témában...

A Marvel Studios 2022-es bemutatkozást tűzött ki a Fantasztikus Négyes előtt?

Kévés Bence Mihály

[SBLIII] Tévészpotot kapott a Bosszúállók: Végjáték

Kévés Bence Mihály

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor augusztus végén érkezik a Pókember: Idegenben rendezői vágása

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább