Wide Screen
Image default
Filmek

A Marvel megerősítette, hogy kit játszik Jude Law a Marvel Kapitányban

Végre tisztázták, hogy Jude Law melyik képregénykaraktert alakítja majd a márciusban érkező Marvel Kapitányban.

Végre tisztázták, hogy Jude Law melyik képregénykaraktert alakítja majd a márciusban érkező Marvel Kapitányban.

Annak ellenére, hogy Funko POP! figurák látszólag leleplezték Jude Law szerepét a Marvel Kapitányban, vagyis, hogy a főhős legnagyobb ellenlábasát, Yon-Rogg-ot jassza majd a filmben, tegnap a film hivatalos oldala, illetve több hivatalos termék is megcáfolta azt a pletykát, s megerősítettek egy korábbi feltételezést.

Mikor Jude Law aláírt a Marvelnél, sokan már akkor tudni vélték, hogy Carol Danvers (Brie Larson) mentorát játssza majd a Marvel Kapitányban, akit a filmvásznon Mar-Vellnek hívnak majd. Majd pár hete bemutatták a Funko POP! figuráit a filmhez, és sokáig úgy tűnt, hogy ezzel együtt a karakter titokzatos szerepére fény derült, miszerint a főhős egyik legnagyobb nemezisét látjuk majd tőle, ami bele is illett abba, hogy a Marvel Studios miért titkolózik annyira a szerep felől. A „leleplezés” után nemsokkal már arról is olvashattunk, hogy félrevezetés az egész, és semmi sem igaz azokból, amit a játékfigurák állítanak.

Nos, az első pletykák igaznak bizonyultak, vagyis, hogy Jude Law karakterének neve nem más lesz, mint Mar-Vell. Tegnap több hivatalos termék is megjelent a filmhez, melyek tisztázták Law szerepét, ugyanis mindenütt Mar-Vell olvasható. Ez azonban felvet egy igen érdekes kérdést, hogy a Funko figurán a címkét elírták, vagy a filmben valóban szerepelni fog Yon-Rogg, akit a Marvel az utolsó percig szeretne eltitkolni. Lehet, hogy Yon-Rogg csak kisebb szerepet játszik a filmben, de az sem kizárt, hogy hogy elírás történt, és még csak említést sem tesznek a képregénykarakterre.

A Marvel Kapitány országos bemutatója 2019. március 7-én lesz, akivel az önálló filmje után az áprilisban érkező Bosszúállók: Végjátékban ismét találkozunk.

Még több a témában...

Giancarlo Esposito véleménye szerint karrierje következő lépcsőfoka egy Marvel Studios felkérés lehet

Kévés Bence Mihály

KÖNYVAJÁNLÓ: A Szukits kiadónak köszönhetően a Nagy Marvel regénysorozat már előrendelhető

Kiss Zita

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat