Wide Screen
Image default
Filmek

Új karakterposztereket kaptak a Marvel Kapitány főszereplői

Mutatjuk a legújabb Marvel Kapitány karakterposztereit, köztük egy nagyon érdekes karakterrel.

Kedd hajnalban érkezik a Marvel Kapitány legújabb előzetese az egyetemi amerikaifoci-meccs nagyszünetében, de még mielőtt megkapnánk a legújabb videót, új posztereket lepleztek le a Marvel Moziverzum első önálló női szuperhősfilmjéről.

A poszterek között a Skrullok vezetője, Talos is feltűnik, akit ki más is alakíthatna, mint Ben Mendelshon színész, akinek az elmúlt években csak ilyen szerep jutott. Carol Danvers (Brie Larson) csodálatos képregényekre hajazó szuperhősruháját is megcsodálhatjuk, azonban a legérdekesebb, hogy a Danvers macskája, Goose is saját posztert kapott, aki nevét a Top Gun egyik főszerepéről kapta.

Szemfülesek a Marvel Kapitány második előzetesében kiszúrták, hogy Nick Fury szemöldöke helyén néhány „karcolás” látható, olyan mintha valaki vagy valami megtámadta volna az ügynököt. Egy rajongói teória szerint Goose lehet a felelős, amiért Fury bal szemére megvakult. A képregényekben Marvel Kapitány macskáját a Star Wars franchise után Chewie-ról nevezték el, azonban a stúdió inkább egy Top Gun utalást rejtett el. Aki esetleg nem tudná, a Top Gunban Maverick másodpilótáját Goose-nak hívták.

Goose nem egy közönséges macska. A Marvel-képregényeiben a macska egy idegen faj, a Flerken egyik képviselője, ami egy nagyon veszélyes teremtmény hatalmas csápokkal, s rendszerint ilyen kis aranyos háziállatok bőrét veszik fel. Goose gazdájával nagyon hűséges és aranyos, de idegennel szemben, ha fenyegetve érzi magát, akkor ördögi teremtménnyé változik. Talán Fury valamivel feldühítette a macskát, ami a szemébe került. Ezt nem tudhatjuk biztosra, de a legfrissebb rajongói teória szerint ez fog történni.

A Marvel Kapitány országos bemutatója március 7-én lesz.

Még több a témában...

Woody Harrelson ismét parókát vett a Venom 2. forgatásán, de ez már sokkal menőbb Cletus Kasady külsőt kölcsönöz

Kévés Bence Mihály

Mark Ruffalo szerint Kevin Feige diverzitás miatt majdnem otthagyta az egészet, miközben a Bosszúállókat készítették

Kévés Bence Mihály

Tom Holland már mindent tud a Pókember harmadik részéről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon