Marvel Kapitány

Új karakterposztereket kaptak a Marvel Kapitány főszereplői

Mutatjuk a legújabb Marvel Kapitány karakterposztereit, köztük egy nagyon érdekes karakterrel.

Mutatjuk a legújabb Marvel Kapitány karakterposztereit, köztük egy nagyon érdekes karakterrel.

Kedd hajnalban érkezik a Marvel Kapitány legújabb előzetese az egyetemi amerikaifoci-meccs nagyszünetében, de még mielőtt megkapnánk a legújabb videót, új posztereket lepleztek le a Marvel Moziverzum első önálló női szuperhősfilmjéről. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A poszterek között a Skrullok vezetője, Talos is feltűnik, akit ki más is alakíthatna, mint Ben Mendelshon színész, akinek az elmúlt években csak ilyen szerep jutott. Carol Danvers (Brie Larson) csodálatos képregényekre hajazó szuperhősruháját is megcsodálhatjuk, azonban a legérdekesebb, hogy a Danvers macskája, Goose is saját posztert kapott, aki nevét a Top Gun egyik főszerepéről kapta.

Szemfülesek a Marvel Kapitány második előzetesében kiszúrták, hogy Nick Fury szemöldöke helyén néhány „karcolás” látható, olyan mintha valaki vagy valami megtámadta volna az ügynököt. Egy rajongói teória szerint Goose lehet a felelős, amiért Fury bal szemére megvakult. A képregényekben Marvel Kapitány macskáját a Star Wars franchise után Chewie-ról nevezték el, azonban a stúdió inkább egy Top Gun utalást rejtett el. Aki esetleg nem tudná, a Top Gunban Maverick másodpilótáját Goose-nak hívták.

Goose nem egy közönséges macska. A Marvel-képregényeiben a macska egy idegen faj, a Flerken egyik képviselője, ami egy nagyon veszélyes teremtmény hatalmas csápokkal, s rendszerint ilyen kis aranyos háziállatok bőrét veszik fel. Goose gazdájával nagyon hűséges és aranyos, de idegennel szemben, ha fenyegetve érzi magát, akkor ördögi teremtménnyé változik. Talán Fury valamivel feldühítette a macskát, ami a szemébe került. Ezt nem tudhatjuk biztosra, de a legfrissebb rajongói teória szerint ez fog történni.

A Marvel Kapitány országos bemutatója március 7-én lesz.

Total
4
Shares
Previous Article
Ben Affleck Batman

A Warner év vége előtt forgatni kezdi a Matt Reeves-féle The Batman-filmet

Next Article

Dapibus Viverra Eleifend Rhoncus Eros Aliquam Vivamus

Related Posts
Tovább

Kikerült a közösségi megosztóra az X-Men: Apokalipszis legjobb jelenete

A filmről a kritika már olvasható a widescreen.hu oldalon. Nem teljesen vagyunk odáig a filmért, jobbra számítottunk nagyon. De a fenti videó feledtet picit mindent, mert ez az egyetlen olyan képsor az egész Apokalipszis alatt, amin jót röhögtünk. A többi miatt inkább a zsebkendőért nyúltunk, vagy durvább esetben felálltunk volna a vetítés közben.

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!