Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Nagyon látványos lett a Marvel Kapitány legújabb előzetese!

A Marvel Studios egészen látványos előzetessel rukkolt elő a Marvel Kapitány önálló kalandjából.

Ahogy a stúdió ígérte, a Monday Night Football félidejében bemutatták a Marvel Kapitány második előzetesét, ami nemcsak hogy elképesztően látványosra sikerült, de sok új jelenetet is hozott a Marvel Moziverzum első önálló női szuperhősfilmjéből. Ha eddig kétségeid voltak arról, hogy Carol Danvers (Brie Larson) kalandjára érdemes lesz jegyet váltanod, akkor nézd meg az új trailert, mert az egykori vadászpilótából az univerzum legerősebb szuperhősévé változott főszereplő szuper kalanddal robban be a mozikba.

Nagyon erősen kezd a trailer, Nick Fury (Samuel L. Jakcson) narrációjából megtudunk részleteket a Kree háborúról, ami új fenyegetést jelent a Földre nézve, és hogy a Föld legújabb hősének [Marvel Kapitány] dolga megakadályozni a véget, amit részben neki köszönhetünk. Lenyűgöző új képsorokat kapunk a főhősről. Látjuk, ahogy hatalmas erejével miszlikbe aprítja ellenfelét, de Ben Mendelhsohn Skrullok vezető karakterét, Talost is szemügyre vehetjük, illetve a nagyon titokzatos Jude Law karakterét, akiről az elmúlt napokban már megjelent egy új elmélet. Ugyanakkor az előzetesből az is kiderült, hogy Annette Bening valóban egy Skrullt játszik a filmben, aki Carolt elvitte kiskorában, és harcost nevelt belőle. A trailer azzal fejeződik be, hogy Marvel Kapitány a képregényekben megszokott jelmezben és páratlan erejével harcba indul, és felrobbant pár Skrull hadihajót, és Nick Furyhoz hasonlóan mi is megcsodálhatjuk a főhős macskáját.

1995-ben Carol Canversből Marvel Kapitány válik, aki az U.S. Air Force egykori vadászpilótája volt, most pedig a galaxis legerősebb hőse. Carol belépett a Starforceba, az elit Kree katonai csapatba is. A főhős kérdésekkel együtt hazatér, hogy válaszokat kapjunk a múltról és identitásáról, mialatt a Föld két idegen világ intergalaktikus konfliktusának kereszttüzébe kerül.

Anna Boden és Ryan Fleck rendezőpáros munkáját 2019. március 7-én mutatják be a hazai mozikban.

Még több a témában...

Minden, amit a Fekete Párduc filmről tudnunk kell

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végtelen háború lesz több karakter utolsó filmje

Kévés Bence Mihály

Nagy felbontású képek a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet filmből

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább