The Last of Us

Zöld utat adott a The Last of Us élőszereplős tévésorozatnak az HBO

Az HBO berendelte a The Last of Us adaptációt.

Még tavasszal jelentették be, hogy a nagysikerű PlayStation videojátékot sorozat formájában adaptálják. Miután az HBO megvizsgálta a korábban bejelentett The Last of Us élőszereplős sorozatot, átnézték Craig Mazin a Csernobil-sorozat készítője és a Naughty Dog kreatív igazgatója, Neil Druckmann tervét, a projekt megkapta a zöld lámpát, vagyis berendelték a teljes sorozatot belőle.

A készülő sorozat meglehetősen erős stábbal vág neki. Az élén az a Craig Mazin áll, aki a Csernobil-sorozattal behúzta az Emmy-díjat a csatornának, illetve a sorozat társírója és producere, egyben a játék írója és vezető producere, Neil Druckmann lesz, akinek köszönhetjük a valaha volt egyik legjobb videojátékot. A producerek sorát olyan neves producerek erősítik még, mint a szintén Csernobil kreditjéről ismerős Carolyn Strauss és a Naughty Dog elnöke, Evan Wells.

Az HBO programjáért felelős alelnöke, Francesca Orsi jelentette be, hogy olyan nagyszerű munkát végeztek eddig a készítők, hogy a csatorna megadta az engedélyt a sorozat előtt, berendeltek egy teljes évadot belőle.

Craig és Neil a saját bajnokságuk látnokai. Mivel ők állnak a projekt élén az egyedülálló Carolyn Strauss producerrel, ez a sorozat biztosan rezonálni fog mind a The Last of Us legnagyobb rajongóival, mind pedig ennek a műfajnak az új követőivel. Örömmel tölt el minket, hogy a Naughty Dog, a Word Games, a Sony és a PlayStation partner ebben az epikus, erőteljes, magával ragadó történet adaptálásában.Francesca Orsi

The Last of Us egy poszt-apokaliptikus világban játszódó videojáték. Két karakter kapcsolatára építették fel a teljes sztorit, a csempész Joel és a tizennégy éves Ellie barátságára. Ellie-ről később kiderült, hogy ő lehet a kulcs, hogy megfékezzék a halálos világjárványt, merthogy Ellie immúnis volt a fertőzésre. Joel-t felbérelték, hogy kicsempéssze Ellie-t a karantén zónából, miközben Joel rádöbbent, hogy a tinédzser lányhoz legalább annyira ragaszkodik, mint Ellie hozzá, így túlélés reményében nekivágtak átszelni az Egyesült Államok vad és halálos államait. Az HBO adaptációja az első játék eseményeit fogja feldolgozni, a második rész eseményeit levegőben hagyják, ami jó alapja lehet majd a folytatásnak. A készítők ígérik, hogy hűek maradnak a történethez, illetve Ellie egyik legfontosabb tulajdonsága is szerepet kap majd a képernyőn.

The Last of Us
Total
3
Shares
Previous Article
Fekete Párduc

Kitűzték a Fekete Párduc 2. forgatás időpontját, Shuri egy nagyobb szerepet kaphat, és a főellenség szerepére is van jelentkező

Next Article
Fekete Özvegy

A Disney egyelőre nem fontolgatja, hogy a Disney+ legyen a Fekete Özvegy elsődleges platformja, de három másik filmnél igen

Related Posts
Tovább

Téli szünetre ment a Walking Dead!

A szünet előtti utolsó rész azonban teljesen felborította az eddigi menetrendet, és a folytatást egy új mederbe terelte. Persze ez a változás már rá is fért erre az évadra, hiszen az eddigi epizódok főként hőseink megpróbáltatásairól szóltak, és elég kevés alkalommal tudtunk bárminek is örülni.