Zendaya ismét elmondta: Nem ő lesz M.J. a Pókember: Hazatérésben

A színésznő ismét kihangsúlyozta, hogy nem ő fogja játszani Parker szerelmét a rebootban.

A színésznő ismét kihangsúlyozta, hogy nem ő fogja játszani Parker szerelmét a rebootban.

Annak ellenére, hogy a korábbi hírek arról szóltak, hogy Zendaya fogja játszani Peter Parker szerelmét a Pókember: Hazatérés című rebootban, a színésznő ragaszkodik korábbi kijelentéséhez, miszerint nem ő lesz Mary Jane Watson, ugyanakkor megerősítette karakterének nevét.

A cikk hátralévő részében spoilerek következnek!

A Pókember: Hazatérés stábjának összeállításában csupa fiatal tehetségek kaptak helyet, de Tom Holland Peter Parker szerepén kívül nem lehet tudni, hogy ki melyik képregénykarakter bőrébe fog majd bújni, ugyanis nem fedezünk fel olyan nagy hasonlóságot a színészek és a karakterek vonásai között, hogy kimerjük jelenteni, ki kit fog majd alakítani a filmben. Ez különösen azért izgalmas, mert tudjuk, hogy Liz Allen, Ned Leed és Flash Tompson is szerepel a filmben, és mikor látszólag már az is kiderült, hogy M.J.-t fogja játszani Zendaya, akkor nem bírta tovább a színésznő, és kifakadt a nyilvánosság előtt.

Az Entertainment Tonight műsorában a színésznő válaszolt az utóbbi hónapok találgatásaira, pletykáira, hogy akkor ő lesz-e Parker szerelme a filmben:

Sajnos nem én leszek Mary Jane, de benne vagyok a filmben, és ez izgalmas.

A műsor házigazdája próbálta azért feltenni a kérdést, hogy mi lenne, ha ő lenne Mary Jane, de a színésznő ezt tagadta, és megerősítette, hogy valójában Michelle nevezetű karaktert fogja majd alakítani a Hazatérésben. Ezt azért óvatosan kezeljük, színészekről beszélünk, és nem zárjuk ki annak sem a lehetőségét, hogy ez is csak egy előre felvett jelenet: a Marvel szigorúan őrzött titka között épp az ellenkezője szerepel.

Zendaya-val készített interjúból az is kiderült, hogy mekkora meglepetés volt neki a felkérés, hogy egy Marvel filmben szerepelhet:

Ez egyszerűen hihetetlen, el tudod ezt képzelni? Egy ilyen nagy projekt részese lehetek. Úgy értem, hogy ennél jobb első filmet ki kérhetne? Nem találok szavakat erre. Ha egy filmfelkérést kapnék, és az a Pókember film lenne, ami most teljesült, ezzel úgy érzem, hogy elértem, amit akartam.

Egyelőre el kell fogadunk azt a tényt, hogy Peter első szerelme a Marvel Filmes Univerzumában nem Mary Jane Watson, és nem is Gwen Stacy lesz, hanem Liz Allen, de persze ez még nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy mégis Mary Jane-t lássuk a vásznon nyáron.

A filmről nem tudunk sokat, mindössze annyit, hogy tinédzserekkel a főszerepben a gimis éveket fogják megmutatni a rajongóknak. Michael Keaton fogja játszani a film egyik rosszfiúját, ő lesz Keselyű, Bokeem Woodbine pedig Shockert alakítja majd a vásznon. A fiatal és kedves Marisa Tomei mellett az alábbi sztárokkal találkozhatunk még: Martin Starr, Angourie Rice, Logan Marshall-Green, Donald Glover, Zendaya, Hannibal Buress, Jon Favreau (Happy Hogan visszatér a Vasemberből) és Tony Revolori, aki Flash Thompsont fogja játszani. Robert Downey Jr. biztosan benne lesz a filmben, és már régóta pletykálják, hogy nem csak Vasemberként, hanem egyfajta mentorként is vezeti a fiatal Parkert. Egy másik Bosszúállót, Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) nevét is bedobták, de hivatalos megerősítést nem kapott.

Jon Watts által rendezett Pókember: Hazatérés filmet 2017. július 7-én mutatják be a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

John Boyega munkába állt a Tűzgyűrű 2 forgatásán

Next Article

Új képeket mutattak be a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet spin-offhoz

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!