Főoldal Filmek Zendaya mesélt a Pókemberes karakteréről
Filmek

Zendaya mesélt a Pókemberes karakteréről

Továbbra is nagy kérdés, hogy a színész és énekesnő Zendaya kit fog majd jövőre játszani a Pókember: Hazatérés filmben.

668

Továbbra is nagy kérdés, hogy a színész és énekesnő Zendaya kit fog majd jövőre játszani a Pókember: Hazatérés filmben.

A bloggereknek kezdte el ecsetelni a színésznő, miszerint karakterének nem csak szerelmi gondolatai lesznek a Pókember: Hazatérés című filmben, hanem kapcsolat is kialakul majd közte és valaki más között. Továbbra is az a kérdés, hogy kit fog majd játszani a filmben, esetleg Mary Jane Watsont, vagy Michelle Gonzalest? Még augusztusban a The Wrapon és a Vulturon oldalak arról számoltak be, hogy a színésznő Peter Parker szerelmét, azaz MJ-t fogja majd játszani, amit azóta sem erősítettek meg hivatalosan. Most a The Hollywood Reporter készített egy interjút Zendayaval, aki elmondta, hogy az emberek meg fognak majd lepődni a szerepe láttán:

Nem mondhatok semmit sem a szerepről. Tudjátok srácok, ez az a pont, amikor be kell fognom a szám. A forgatások alatt voltak olyan színészek, akik véletlen neveket kaptak, ezeket lehetett olvasni a lapokon is. A bloggerek is azt állították, hogy „Így és úgy kell ennek lennie”, de bármit is gondoltok, időben megtudjátok majd. Nagyon vicces nézni ezeket a találgatásokat, igazán szórakoztatóak vagytok, élvezem.

A fenti nyilatkozat alapján kijelenthetjük, hogy Jon Watts rendező végig csak játszott velünk, hiszen minden nap más és más neveket írtak a papírra, csak hogy félrevezessék a világot. Ilyen kamu szerepek között lehet Shocker is, de akár Zendaya karakterének nevét is mondhatnánk, akinek láttuk nevét a kikerült lapokon, és miután azonnal beindultak a találgatások, hogy valóban Mary Jane Watsont fogja-e játszani a filmben.

Zendaya szerette volna még hozzátenni, hogy

A karakterem nem lesz romantikus, ellenben nagyon száraz, kínos, és rendkívül okos lesz. A karakterem olykor azt érzi, hogy nem szükséges beszélgetnie az emberekkel, mert „túlszárnyal mindenkit tudásban, és az emberek nincsenek az ő tudásszintjén.” A karakter nagyon alapos, és ettől lesz olyan klassz a filmben. Szinte mindig agyal és olvas valamit.

A filmről nem tudunk sokat, mindössze annyit, hogy tinédzserekkel a főszerepben a gimis éveket fogják megmutatni a rajongóknak. Michael Keaton fogja játszani a film egyik rosszfiúját, ő lesz Keselyű, Bokeem Woodbine pedig Shockert alakítja majd a vásznon. A fiatal és kedves Marisa Tomei mellett az alábbi sztárokkal találkozhatunk még: Martin Starr, Angourie Rice, Logan Marshall-Green, Donald Glover, Zendaya, Hannibal Buress, Jon Favreau (Happy Hogan visszatér a Vasemberből) és Tony Revolori, aki Flash Thompsont fogja játszani. Robert Downey Jr. biztosan benne lesz a filmben, és már régóta pletykálják, hogy nem csak Vasemberként, hanem egyfajta mentorként is vezeti a fiatal Parkert. Egy másik Bosszúállót, Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) nevét is bedobták, de hivatalos megerősítést nem kapott.

Jon Watts által rendezett Pókember: Hazatérés filmet 2017. július 7-én mutatják be a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dűne: Második rész
BREAKINGFilmkritikák

Dűne: Második rész kritika

Mint a Messiást, úgy vártuk a Dűne: Második részt, de megérte!

Pókember: Idegenben
Filmek

Az MCU egy régóta várt karakterét mutathatja be a Pókember 4.

Tom Holland kívánsága valóra válhat a Pókember 4.-ben.