John Boyega munkába állt a Tűzgyűrű 2 forgatásán

Úgy látszik, hogy nagy erőkkel folynak a munkák a Tűzgyűrű folytatásán, ahol Idris Elba és John Boyega is megjelent már.

Úgy látszik, hogy nagy erőkkel folynak a munkák a Tűzgyűrű folytatásán, ahol Idris Elba és John Boyega is megjelent már.

2013-ban Guillermo del Toro által rendezett fantazi filmjének, a Tűzgyűrűnek folytatásának munkálatai már javában tartanak, melyről tegnap kiszivárogtak az első képek is. A most leigazolt John Boyega-ról készült képeket Twitteren osztották meg a nagyérdemű közönséggel:

Boyega-nak eddig nem volt lehetősége „magára öltenie” az emberek által épített Mecha-t (jaeger-t), de civilben már láthattuk – öltözete valahol a Star Wars: Az ébredő Erős Finn és Idegen arcokos Moses karaktere között van. Egy csapat paparazzi szúrta ki az egyik jelenetben a színészt, aki láthatóan éppen keres valamit. A pletykák szerint Boyega valamiféle vezetői szerepet tölt majd be a Tűzgyűrű 2.-ben. A lehetséges forgatókönyvben szerepel, hogy a szörnyek (Kaiju-k) leromboltak mindent a Földön, emiatt az emberek kisebb falvakba, utcákra kényszerültek, és az így kialakult csoportok egyik vezetője lesz majd a filmben Boyega karaktere.

A fent leírt forgatókönyv csak pletyka, nem megerősített, ugyanis továbbra sincs arról hír, hogy Stracker (Idris Elba) fia (John Boyega) milyen szerepet tölt majd be a filmben, talán az apja nyomdokaiba lép? Az is elképzelhető, hogy felkeresi majd a második részben Hannibal Chau-t (Ron Perlman), de ezek mind-mind csak találgatások.

Guillermo del Toro rendezőt váltó Steven S. DeKnight Pacific Rim: Uprising 2018. február 23-án érkezik az amerikai mozikba.

Total
0
Shares
Previous Article

Az idő fogytán - Új tévés spottal erősített be az Utazók

Next Article

Zendaya ismét elmondta: Nem ő lesz M.J. a Pókember: Hazatérésben

Related Posts
Wide Screen YouTube