Főoldal Sorozatok Wyatt Russell lelőtte A Sólyom és a Tél Katonája fináléját egy nagy visszatérővel?
Sorozatok

Wyatt Russell lelőtte A Sólyom és a Tél Katonája fináléját egy nagy visszatérővel?

Eljárhatott az új Amerika Kapitány szája egy visszatérőről.

192
The Falcon and the Winter Soldier

A Sólyom és a Tél Katonája Disney+ sorozat bemutatója előtt sok volt a kérdés Amerika Kapitány szerepe miatt. A Bosszúállók: Végjáték végén Steve Rogers visszatért egy alternatív idősíkról, s a pajzsot átadta barátjának. Az amerikai kormány ezt azonban nem vette jó néven, ezért saját emberüknek, John Walkernek szavaztak bizalmat.

Figyelem! A cikkben spoiler olvasható.

Az eddigi részekben Sam és Bucky nem konfrontálódott Wyatt Russell karakterével, de ez még korántsem jelenti azt, hogy ne kerülnének összetűzésbe. Néhány napja az egyik TV Spotban Sam visszakéri a pajzsot, és ahogy látható a videóban, ez nem lesz egyszerű feladat visszavenni Walkertől a pajzsot. De talán kapnak egy kis segítséget majd ebben a nagy harcban, ahogy erre a színész utalt egy interjúban.

A BBC Radio1 műsorban arról kérdezték a sztárt, hogy találkozott-e Chris Evans-szel. Válaszul annyit mondott, hogy direkt találkozásban nem volt része, csak elsétáltak egymás mellett. Majd leszögezte, hogy a finálé sokkolni fogja a rajongókat. Konkrétumot nem árult el, de érdekes egybeesés, hogy éppen Evansről kérdezték, amikor a fináléról beszélt.

Találkoztam-e már valaha Chris Evans-szel? Azt hiszem, igen. Nem hiszem, hogy kezet fogtam vele, de úgy gondolom, hogy valahol elsétáltam mellette, és megvolt a szemkontaktus. Ez inkább számít egy stalkolásnak, mint egy klasszikus értelembe vett találkozásnak. De csak várd ki a sorozat végét, mert mindenki így fog reagálni rá: „oh, wow”

Wyatt Russell

Emlékezzünk csak vissza az év elejére, amikor arról kaptunk hírt, hogy Evans egy film vagy sorozat erejéig visszatér, ám ezt hivatalosan senki sem erősítette meg. A pletykára a színész közösségi oldalán reagált, amiben látszólag cáfolta ezt a hírt, de ki tudja, hogy mi az igazság. Még a Marvel Studios atyaúristene, Kevin Feige sem adott egyértelmű választ. Mindketten csak ködösítettek, nem mondták ki, hogy igen vagy nem.

Az viszont a Disney+ sorozat 4. epizódja után kijelenthető, bármennyire szeretné az amerikai kormány Walkert utódnak, ez nem fog összejönni, miután nyilvánosság előtt kivégzett egy lefegyverezett embert. A következő részben erre is választ kaphatunk, hogy mi történik majd Walkerrel.

The Falcon and the Winter Soldier
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.

Doctor Who
Sorozatok

Jövő héttől itthon is nézhetjük a Doctor Who legújabb részeit

David Tennant nálunk is leparkol a TARDIS-szal a Disney+-ra.