Amerika Kapitány

Chris Evans így reagált a tegnapi hírre, miszerint Amerika Kapitány visszatér

Mégsem tér vissza Steve Rogers a jövőben?

Tegnap este viharként söpört végig a világhálón a hír, miszerint Chris Evans visszatérhet Steve Rogers, azaz Amerika Kapitány szerepében. A külföldi jelentések szerint a színész és a stúdió tárgyalásokat folytat legalább egy szerepről, ám a szóban forgó projekt nem egy önálló filmet, hanem egy társszerepet takar az egyik filmben vagy sorozatban.

Sokan már a tegnapi hírre felkapták a fejüket, hiszen a Bosszúállók: Végjáték után elmondta a színész, bár hiányzik számára a szerep, véleménye szerint Steve Rogers tökéletes befejezést kapott, így kellett végződnie a történetnek. A hírre természetesen maga a színész is reagált, aki közösségi oldalán fejezte ki, mennyire meglepődött a hírt olvasva. Lehet, hogy kacsa volt az egész, s nincs szó semmiféle visszatérésről?

A Twitteren közzétett bejegyzésben Evans számára is új, hogy tárgyal a visszatérésről, de ez még nem jelenti azt, hogy tévesek lennének a Deadline információi. Emlékezzünk Tatiana Maslany cáfolatára, amikor kitudódott, hogy ő kapta a She-Hulk főszerepét. Élesen tagadta a nyilvánosság előtt, hogy ő kapta Jennifer Walters szerepét a Disney+ sorozatában, majd télen Kevin Feige megerősítette a hírt. Lehet, hogy itt is erről lesz szó? Idő előtt szivárgott ki az információ? A lap hangsúlyozta tegnap, hogy még javában zajlanak a tárgyalások, korai fázisban tart, ezért esélyes, hogy a színész egy ideig próbálja majd cáfolni ezeket.

Ha mégis hamisnak bizonyulnak a hírek, sokan csalódottak lesznek, szemben másokkal, akik örülni fognak ennek, hiszen a Kapitány tökéletes befejezést kapott a Végjátékban, jobban nem is zárhatták volna le a karakter sorsát az univerzumban.

Amerika Kapitány
Total
2
Shares
Previous Article

Jövőhéten végre menet közben is láthatjuk az új Resident Evil-t

Next Article

Megérkezett a WRATH: Aeon of Ruin végleges változat előtti utolsó frissítése

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!