Wide Screen
Image default
Filmek

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Amerika Kapitány útja a végéhez ért.

Chris Evans minden lehetőséget figyelembe vett azzal kapcsolatban, hogy Amerika Kapitány előtt létezik-e visszaút a Marvel Moziverzumban, miután a Bosszúállók: Végjátékban Steve Rogers szögre akasztotta a jelmezt, a pajzsot pedig átpasszolta Sólyomnak. Kétség sem férhet ahhoz, hogy gyönyörű befejezéssel végződött a karakter utazása a filmvásznon, bár sokan keresik a lehetőséget, hogy milyen módon lehetne visszahozni a Kapitányt.

Rogers a Végjáték végén úgy döntött, mikor visszavitte a Végtelen Köveket a párhuzamos idősíkokba, a múltban marad és Peggy Carter ügynökkel éli le életét. Később öregként még visszatért az elsődleges idősíkba, hogy barátjára hagyja a címet. A döntés több szempontból is helyesnek bizonyult a készítők részéről, hiszen a Bosszúállók vezetője él és boldog életet élt szerelmével a múltban, és életben hagyták a karaktert. Mivel azonban a múltban maradt, számos olyan történetet vár elmesélésre, ami akkor történt, ugyanakkor a színész szerint nagyon kockázatos lépés lenne, ha visszahoznák a karaktert.

A The Graham Norton Show vendégeként feltették a kérdést a színésznek, hogy tényleg végzett-e a szereppel, s már nem fogják Amerika Kapitány szerepében látni a jövőben:

Azt hiszem, hogy igen. Nagyszerű utazás volt és a csúcsponton szálltunk ki, amit véleményem szerint kockázatos lenne megbolygatni. Nagyon jó élmény volt, és szerintem jobb lenne így hagyni. Nem volt nehéz meghozni ezt a döntést. A Kapitány ilyen trükkös felvonást kapott, hogy életben maradjon, és úgy vélem, hogy a Marvelnél nagyon szép munkát végeztek, hogy hagyták befejezni a karakter útját.Chris Evans

Ezzel a kijelentéssel egyszer és mindenkorra talán azt is tisztázta, hogy a The Falcon and the Winter Soldier-sorozatban valószínűleg már nem fogjuk látni a Kapitányt. A sorozat bemutatóját nyár végére tűzték ki a Disney+ streamingszolgáltatón, feltéve ha időben végeznek a forgatással Prágában.

Még több a témában...

James Gunn kifejtette saját véleményét a Marvel és a DC között évek óta dúló vitáról

Kévés Bence Mihály

7 percen át mozog és lenyűgözőn fest a Spider-Man: Miles Morales

Szarka Roland

Megerősítették, hogy 2020-ban képernyőre kerül a WandaVision, de nem kapott említést a The Falcon and the Winter Soldier

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat