Főoldal Filmek Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt
Filmek

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Amerika Kapitány útja a végéhez ért.

495
Bosszúállók: Végjáték
Forrás: Marvel Studios

Chris Evans minden lehetőséget figyelembe vett azzal kapcsolatban, hogy Amerika Kapitány előtt létezik-e visszaút a Marvel Moziverzumban, miután a Bosszúállók: Végjátékban Steve Rogers szögre akasztotta a jelmezt, a pajzsot pedig átpasszolta Sólyomnak. Kétség sem férhet ahhoz, hogy gyönyörű befejezéssel végződött a karakter utazása a filmvásznon, bár sokan keresik a lehetőséget, hogy milyen módon lehetne visszahozni a Kapitányt.

Rogers a Végjáték végén úgy döntött, mikor visszavitte a Végtelen Köveket a párhuzamos idősíkokba, a múltban marad és Peggy Carter ügynökkel éli le életét. Később öregként még visszatért az elsődleges idősíkba, hogy barátjára hagyja a címet. A döntés több szempontból is helyesnek bizonyult a készítők részéről, hiszen a Bosszúállók vezetője él és boldog életet élt szerelmével a múltban, és életben hagyták a karaktert. Mivel azonban a múltban maradt, számos olyan történetet vár elmesélésre, ami akkor történt, ugyanakkor a színész szerint nagyon kockázatos lépés lenne, ha visszahoznák a karaktert.

A The Graham Norton Show vendégeként feltették a kérdést a színésznek, hogy tényleg végzett-e a szereppel, s már nem fogják Amerika Kapitány szerepében látni a jövőben:

Azt hiszem, hogy igen. Nagyszerű utazás volt és a csúcsponton szálltunk ki, amit véleményem szerint kockázatos lenne megbolygatni. Nagyon jó élmény volt, és szerintem jobb lenne így hagyni. Nem volt nehéz meghozni ezt a döntést. A Kapitány ilyen trükkös felvonást kapott, hogy életben maradjon, és úgy vélem, hogy a Marvelnél nagyon szép munkát végeztek, hogy hagyták befejezni a karakter útját.

Chris Evans

Ezzel a kijelentéssel egyszer és mindenkorra talán azt is tisztázta, hogy a The Falcon and the Winter Soldier-sorozatban valószínűleg már nem fogjuk látni a Kapitányt. A sorozat bemutatóját nyár végére tűzték ki a Disney+ streamingszolgáltatón, feltéve ha időben végeznek a forgatással Prágában.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események