Főoldal Filmek Chris Evans még visszatérhet Amerika Kapitány szerepében a Marvel egyik jövőbeli projektjében
FilmekBREAKING

Chris Evans még visszatérhet Amerika Kapitány szerepében a Marvel egyik jövőbeli projektjében

Van visszaút Amerika Kapitány előtt?

554
Amerika Kapitány
Forrás: Marvel Studios

Néhány órával ezelőtt robbant a hír, miszerint a Marvel Studios és Chris Evans tárgyalásban áll Amerika Kapitány visszatéréséről. A külföldi lapértesülések szerint a színész közel áll a szerződés elfogadásához, hogy az egyik készülő projektben visszatérjen legendás szerepében. Ám nem egy önálló filmről üléseznek.

Sokan felkapták a fejüket a Deadline cikkére, hogy Chris Evans újra Kapitány lehet, aki a Bosszúállók: Végjáték után úgy tűnt, hogy elköszönt az univerzumtól. Steve Rogers sorsáról nem sokat tudni a finálé óta, minek végén a Kapitány átnyújtotta pajzsát barátjának, Samnek, hogy vezesse a Bosszúállókat a jövőben. Mikor a Végtelen Köveket visszavitte a múltba, Rogers Peggyvel maradt, s egy idősebb alakban tért vissza. Most azonban visszatérhet az egyik jövőbeli projektben.

Pontos részletekre nem derült fény, mindössze annyit tudni, hogy tárgyalnak a visszatérés lehetőségéről, és legalább egy projektben látjuk még Amerika Kapitányként. Ez a titokzatos projekt azonban nem egy önálló film lesz, sokkal inkább hasonlít majd Robert Downey Jr. szerződéséhez, aki a Vasember 3. után nem vállalt több önálló szerepet, hanem amolyan társszerepet tölt be a folytatásban. Arról egyelőre nem esett szó, hogy mindez mit jelent majd az új Bosszúállók-filmnél.

A Russo fivérek még 2018-ban adtak sejtelmes választ arra, hogy a Bosszúállók-filmek után látjuk-e még Amerika Kapitányt, hiszen Chris Evans szerződése lejár. Majdnem napra pontosan egy évvel a fivérek nyilatkozta után maga a színész fogalmazott úgy, hogy soha ne mondd, hogy soha, később pedig már egyértelművé tette, hiányzik neki a szerep. Hiába akasztotta szögre a pajzsot, a hírek szerint a stúdió tavaly év végén kereste meg a szerződéssel, amiben Evans is partner volt, így újévben sikerült aláírni a papírokat is.

Akárcsak a projektet, a visszatérést is nagy titok övezi, de azt kizárhatjuk, hogy a márciusban érkező a The Falcon and the Winter Soldier-sorozatban látjuk majd. A nagy szereplőgárdából kiindulva, esélyes lehet a Pókember 3., vagy a Thor: Love and Thunder, amire már eleve sokan visszatérnek.

Amerika Kapitány
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.